2019-02-21 06:46


Tăriceanu răspunde CRITICILOR europene: ”Să se informeze mai bine”

 |  23:54
Tăriceanu răspunde CRITICILOR europene: ”Să se informeze mai bine”

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu le răspunde ambasadorilor îngrijorați de situația din justiția de la noi.

”Am citit, am anumite nedumeriri. Mă bucur că ambasadorii statelor UE sunt preocupați de evoluțiile din România. Îmi dau seama că există 2 ipoteze care au stat la baza aserțiunilor. Prima nu vreau s-o iau în considerare: o bănuială de rea intenție. Dacă o eliminăm, rămâne cealaltă, care pare rezultatul unei insuficiente cunoașteri asupra problemei, adică conținutul legilor care sunt votate în aceste zile în Parlament și țin de organizarea justiției.

Nu a existat niciun fel de prevedere care să afecteze independența justiției. Ar fi fost normal ca ambasadorii, în prealabil, să se informeze mai bine”, a spus președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-21

TAGURI: tariceanu, critici, ue, ambasadori, justitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...