2019-01-21 05:37


Tăriceanu, REACȚIE la demersul lui Toader de a-l lua la puricat pe Lazăr: Nivelul de INFILTRARE a statului paralel în justiţia din România este de NETOLERAT

 |  13:58
Tăriceanu, REACȚIE la demersul lui Toader de a-l lua la puricat pe Lazăr: Nivelul de INFILTRARE a statului paralel în justiţia din România este de NETOLERAT

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, califică drept ”încurajator” anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind evaluarea managerială a procurorului general, liderul ALDE susţinând că ”nivelul de infiltrare a statului paralel în justiţia din România este de netolerat”.

”Declaraţia domnului Toader, Ministrul Justiţiei, făcută astăzi, este încurajatoare. Prezenţa şi nivelul de infiltrare a statului paralel în justiţia din România este de netolerat. Protocoalele secrete, acţiunile ilegale şi neconstituţionale, încălcarea libertăţilor fundamentale trebuie să înceteze”, scrie Tăriceanu pe pagina sa de Facebook, citat de News.ro.

Preşedintele Senatului subliniază că ”prezenţa agenţilor/ofiţerilor acoperiţi în tot ţesutul social, politic şi economic reprezintă o situaţie fără prezedent în ţările democratice”.

”Reforma justiţiei trebuie dusă la bun sfârşit şi totodată trebuie să revenim la controlul democratic al serviciilor secrete. Declaraţia Ministrului Toader este fără îndoială un pas necesar în această direcţie”, mai afirmă liderul ALDE.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii manageriale desfăşurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-25

TAGURI: tariceanu, ministrul justie, toader, lazar, statul paralel, justitie, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Aug 2018

UN KKT DE PROSTITUAT ISI DA CU PARREA DESPRE JUSTITIE . EL NU STIE CATA APA, CAT CIMENT SI CAT NISIP INCAPE INTR-UN CANCIOC, profesor LINGINER la facultatea de constructii , rad CELENTANO din LAS FERBINTI sistudentii de el ca de PAZVATEA CHIORU.
PROSTARICEANU PULITICIANU
25 Aug 2018

Atunci, cand fiecare CONDUCATOR, POLITICIAN, OM DE STAT si al B.O.R va respecta cele 10 porunci biblice, va exista si pe PAMANT NORMALITATE , pana atunci HOTII SI CRIMINALII se inchina si se roaga continuu la Dumnezeu sa nu fie prinsi la furat si sa fie iertati !!! SA AJUNGA IN IAD DE VII SA NU MAI MOARA.....
SLUGA BOLSEVICILOR
25 Aug 2018

Ce fel de electorat liberal poate suporta un idiot care promoveaza ILIBERALISMUL de tip orban victor al Ungariei ? Acest repetent inrolat ca slugoi al puscariasilor draknea si valcov au facut de ras doctrina liberala si tot ce inseamna valori fundamentale ale liberalismului. Un corupt pana in maduva oaselor care daca nu erau cateva organizatii psd sa-i dea votul NU PRINDEA PARLAMENTUL. LA PUSCARIE CU TINE PUPINCURIST AL CIUMEI ROSII.
STATUL PARALEL ESTE.........
25 Aug 2018

....format din impostorii cu pensii speciale , indemnizatii nesimtite , privilegii platite din banii contribuabilului cinstit si onest. Tu gunoiule de MASCARICEANU ESTI UN REPREZENTANT AL STATULUI PARALEL MAFIOT SI CORUPT LA CARE AI ADUS OCONTRIBUTIE TIMP DE 28 ANI.
STOP CARDIAC NIMFOMANE
25 Aug 2018

https://ziarulonline.com/declaratia-care-va-pune-pe-jar-populatia-romaniei-si-pe-creditorii-straini-olguta-vasilescu-recunoaste-nu-mai-sunt-bani-de-pensii-si-salarii/
ANONIM
25 Aug 2018

@Să ne reamintim totuși că domnului Tăriceanu îi făcea plăcere să citeze mult, din Napoleon, din Tucidide, etc., în intervențiile dumnealui publice ?
ANONIM
25 Aug 2018

@Opinați că vârsta "îl îndeamnă'' la o "luptă" "și mai aprigă" cu Napoleon și Tucidide, care par a-i solicita "unele foloase" ?
INJUSTIŢIA
26 Aug 2018

,, LOGIC " : STATUL MACFIOT SE INFILTREAZĂ ÎN STATUL PARALEL...
DA STATUL PARALEL EXISTA!
26 Aug 2018

S a infiltrat in societate si sapa de zor ca sobolanii la temelia tarii
STATUL PARALEL DIN BRAZILIA
26 Aug 2018

adica slugile bolsevice termitele lui Iliescu
ANONIM
26 Aug 2018

statul mafiot :Sasul cel dement bubosul Soros si sriGunoaiele statului paralel :
HORUS
26 Aug 2018

majoritatea protocoalelor au fost initiate si semnate cand era zaharisitul Kuki prim ministru!Dar acum uita si ce numar are....
ANONIM
27 Aug 2018

@ Ați zice că Popescu Tăriceanu este mai mult de al lui Napoleon sau mai mult de al lui Tucidide ?
Random imageUltimele stiri

loading...