2018-11-16 11:51


Tăriceanu: Remeș a fost victima fostului președinte, un semn prost dat de justiție

 |  20:53
Tăriceanu: Remeș a fost victima fostului președinte, un semn prost dat de justiție

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, la Suceava, că Decebal Traian Remeș a fost o victimă care a suferit în închisoare în urma acțiunilor fostului președinte, fiind un semn prost în legătură cu modul în care funcționează justiția.

"Am aflat ca și dumneavoastră detaliile realizării acestui film, rolul pe care îl joacă fundațiile sprijinite de Soros în România, că au fost cele două ONG-uri din România care au conlucrat la elaborarea filmului care a fost prelucrat și dus pe tavă la TVR cu efectele pe care le știm. Astăzi Remeș este în situația de a primi despăgubiri pentru ceea ce a pățit și regret acest lucru pentru că este un semn prost în legătură cu modul în care funcționează justiția în România și modul în care presa se asociază la acțiuni care sunt de încălcare a drepturilor și libertăților cetățenilor", a spus Tăriceanu.

El a apreciat că miza acestui scandal era de a lovi guvernul pe care îl conducea la acea vreme.

"Miza era de a aplica lovituri, una după alta, din partea președintelui de atunci, care intenționa să slăbească Guvernul, să câștige capital de imagine, să-și realizeze obiectivele politice, adică dărâmarea Guvernului, punerea unui prim ministru obedient, înghițirea PNL. Astea au fost obiectivele lui Băsescu și pentru asta a ales o serie de oameni. Remeș care a plătit cu închisoarea, Paul Păcuraru care a trebuit să-și dea demisia din Guvern pentru că a fost acuzat de trafic de influență", a spus Tăriceanu.

El a arătat că fostul ministru al Muncii, Paul Păcuraru a fost declarat acum trei ani nevinovat.

"Sunt alții și alții care au suferit exact același lucru, Remeș a avut de suferit în închisoare. Ceilalți și-au pierdut posturile, și-au distrus cariera politică, cariera profesională, reputația. Lucruri care sunt foarte grave", a spus fostul premier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-28

TAGURI: alde, tariceanu, remes, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Noi 2016

Domnul Tariceanu zice ca justitia i-ar fi facut un semn prost tovarasului Basescu pentru al sanctiona pe Remes ? Facand referire la nedreptatea facuta domnului Remes la ce moment considerati ca se refera domnul Tariceanu ca "ar functiona prost justitia" ?
CONSTANTIN
29 Noi 2016

CAT DE CRETIN POTI SA FII HOITULE AMBULANT CA SA-L ACUZI PE BASESCU PENTRU TOT CE SE INTAMPLA IN ROMANIA ? DOBITOCULE, ESTI IN STARE SA-L ACUZI SI PENTRU CA A TREBUIT SA TE INSORI DE 5 ORI...DIN PREA MULTA IUBIRE. SE STIE CA DE CAND ERAI MANECHIN AVEAI DEFECTE AMBELE CAPETE !
SA RASPUNDETI TOTI ACUM
30 Noi 2016

CAT DE COMPLICE ESTI TARICEANULE PENTRU LEGILE PROASTE DIN DOMENIUL PROPRIETATII. JUSTITIIA ACEEA REALA SI DREAPTA SA AIBA CAT MAI REPEDE MULTA GRIJA DE TOTI CEI IMPLICATI IN LEGISLATIA VOIT PROASTA SI ASUPRIREA ROMANILOR NORMALI SI JEFUIREA ROMANIEI! INCLUSIV FAMILIILE LOR SA RASPUNDA, CA ASA ESTE CORECT, PENTRU NEDREPTATILE, ABUZURILE SI CRIMELE COMISE IMPOTRIVA CETATENILOR ABUZATI SI NEDREPTATITI!
TARICEANU RUPT DE REALITATE
30 Noi 2016

Ce legi ai corectat ori dat pentru cetateanul normal? Tariceanule, toti cei care stati la putere peste 8 ani de zile, deveniti SPURCATI si RUPTI de REALITATE
LUSTRATIA HAITEI NELOTISMULUI
30 Noi 2016

"Afacerea" DOUA WC-uri din HERASTRAU, actual RESTAURANT
Random imageUltimele stiri


loading...