2019-01-17 13:23


Tăriceanu: Scandalul din DNA e abia la început, apar elemente noi

 |  16:29
Tăriceanu: Scandalul din DNA e abia la început, apar elemente noi

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a răspuns joi, că scandalul din DNA este abia la început, întrebat fiind dacă declaraţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, va opri situaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

„Scandalul din DNA de abia e la început. Apar elemente noi, din câte am văzut astăzi, fostul şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Ploieşti aduce şi el elemente suplimentare legate de practicile curente de la unitatea de elită, deci cred că ceea ce ar fi trebuit să facă procurorul general (Augustin Lazăr - n.r) era să îi suspende pe toţi de acolo şi să înceapă o cercetare serioasă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, acesta a precizat că nu a discutat cu Toader despre decizia pe care cel din urmă a luat-o faţă de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, potrivit Mediafax.

„Noi vrem să respectăm acest angajament de a nu interfera factorul politic în justiţie. De aceea am lăsat ministrului, care are atribuţiile constituţionale, să analizeze şi, sigur, mai departe este responsabilitatea domniei sale de a anunţa ceea ce crede de cuviinţă”, a adăugat Tăriceanu.

Întrebat dacă o altă soluţie prezentată de Toader decât propunerea de revocare a lui Kovesi ar fi nemulţumitoare pentru el, acesta a răspuns: „Eu nu vreau să anticipez, nu ştiu ce doriţi voi. (…) Cred că dacă mai aveţi câteva ore răbdare, toată această curiozitate vă va fi satisfăcută”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-22

TAGURI: tariceanu, dna, scandal dna,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Feb 2018

Prostariceanule nimfoman cu 1,5 neuroni scandalul cu DNA se va termina repede , dupa ce tu si dreak-nea cu mafiile voastre ve-ti fi bagati la bulau si vi se vor confisca averile pana la al treilea neam zoilor umane ce sunteti.
@MASCARICEANU
23 Feb 2018

Locul tau este la Jilava borfasule, slugoi al mafiei bolsevice.
Random imageUltimele stiri

loading...