2018-11-18 10:07


Tăriceanu se vrea primar: Nu îmi e frică să candidez

 |  21:41
Tăriceanu se vrea primar: Nu îmi e frică să candidez

Co-președintele ALDE confirmă că e dispus să intre în cursa de primar din vară. Fostul premier, actual președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu se teme de o eventuală candidatură.

” Nu vă imaginaţi cumva că mi-ar fi frică să-mi asum un rol de primar al Bucureştiului. Cred că am şi pricepere profesională şi experienţă politică şi administrativă, nişte ingrediente necesare pentru a face faţă bine unei astfel de funcţii. Obiectivul meu principal este să duc ALDE în Parlament. Vreau să pot să conduc ALDE în campania pentru parlamentare. Dacă mă duc la Primărie trebuie să schimbăm radical strategia.

Dacă colegii mei o să îmi ceară, nu o să spun nu, nu mă bag, îmi e frică, nu e de rangul meu. Sondajele de acum nu sunt relevante pentru că nu sunt niște candidati declarati. Sunt doar niste nume vehiculate. Eu nu am declarat că o să candidez, Ponta nu a declarat, Băsescu nu a declarat. În aprilie vom anunța cine candidează din partea ALDE.”, a spus Tăriceanu la România TV.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17

TAGURI: tariceanu, primar, primaria capitalei, alde
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CONSTANTIN
18 Dec 2015

Inteleg ca nu ti-e FRICA, dar nici RUSINE nu iti e ? Da- mi exemplu un barbat care se respecta si se vrea om politic care s- a insurat de 5 ori ! Poate doar ing. Prigoana, dar care te bate la toate capitolele. El nu are un picior datorita unui accident, tu nu ai niciun CAP din nastere!
ION ARTEMISTA
18 Dec 2015

Foarte bine! Eu unul l-as vota!
IULIANA CONSTANTINESCU
18 Dec 2015

Cred ca domnul Tariceanu ar fi mai mult decat competent in a conduce capitala si nu numai
EFTIMIU ALEX
18 Dec 2015

Dacă CPT va candida, Bucureștiul va fi condus, in sfarsit, de un om priceput și educat.
Random imageUltimele stiri


loading...