2019-03-26 18:44


Tăriceanu, SFAT ironic pentru Iohannis: ”Nu se scurtcircuitează premierul”

 |  21:01
Tăriceanu, SFAT ironic pentru Iohannis: ”Nu se scurtcircuitează premierul”

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că este normal ca preşedintele Klaus Iohannis să o sune pe Viorica Dăncilă pentru a-l chema la Cotroceni pe Teodor Meleşcanu, pentru a da explicaţii cu privire la delimitarea României de scrisoarea comună a UE legată de ambasada la Ierusalim.

"Premierul Dăncilă cred că a vorbit foarte clar pentru toată lumea, se înţelege foarte simplu. Aceste lucruri nu se pot face peste capul premierului. E bine? Acesta este considerentul şi modul în care se desfăşoară relaţia instituţională între preşedintele şi membrii Guvernului. Nu se scurtcircuitează premierul", a spus Călin Popescu Tăriceanu, scrie mediafax.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu a apucat să discute cu Teodor Meleşcanu despre invitaţia primită de la Cotroceni, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis cere explicaţii cu privire la delimitarea României de scrisoarea comună a UE legată de mutarea mai multor ambasade la Ierusalim.

"Nu am discutat astăzi cu domnul ministru Meleșcanu. Am discutat în timpul week-end-ului. Eram la curent pentru că am aflat din spațiul public. Cred că trebuie respectate anumite modalități de lucru instituționale. Așa am procedat și eu în perioada când am fost prim-ministru, președintele ori de câte ori dorește să aibă o discuție cu un ministru sau eventual ca un ministru să-l însoțească într-o deplasare externă, trebuie ca acest lucru să-l facă prin intermediul prim-ministrului. Premierul este cel care dă aprobarea miniștrilor în acest sens, având în vedere că ei sunt membri ai echipei guvernamentale pentru care prim-ministrul poartă întreaga responsabilitate", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-14

TAGURI: tariceanu, sfat, iohannis, premier, dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Mai 2018

UN DOBITOC SI CRETIN MAI MARE IN POLITICA NU A AVUT POPORUL ROMAN.
ANONIM
14 Mai 2018

Cine ,IOHANNISUL CEL FALSIFICATOR DE ACTE CA SA INSFACE CASELE SI SA I DEA PE ROMANI IN STRADA?
ANONIMUS
15 Mai 2018

Poate Tariceanu ii da si niste lectii de limba romana pe langa sfaturi acestei d-ne premier. La inaugurarea spitalului V. Gomoiu a spus ca avem echipamente de inalta generatie. Se spune de "ultima generatie" si de "inalta tehnicitate". Nici macar utilizarea corecta a termenilor nu cunoaste aceasta persoana si mai conduce o tara! Poate Tariceanu ii scrie textul si macar sa il invete pe dinafara!
ROMANIA TREZESTE-TE
16 Mai 2018

SINGURA SOLUTIE PENTRU NORMALIZARE VIETII PUBLICE SI SOCIALE IN RO ESTE SCHIMBAREA CLASEI POLITICE PRIN REVOLTA POPULARA GENERALA.
CETATEANUL
16 Mai 2018

In Romania BALCANICA salbatica, dupa 1989, avem presedinti de tara, prim-ministri, ministri, parlamentari, presedinti de consilu judetene, prefecti, primari, judecatori, procurori, politisti, membri ai Curtii de conturi, ai Curtii Constitutionale, inspectori financiari, academicieni, ofiteri; MApN, SRI, SIE, STS, SPP, PREOTI in exercitiul functiunii cu AVERI ilicite FABULOASE, cu dosare penale in lucru in faze diferite de invastigare sau judecata. Este fireasca intrebarea, ce statut au cetatenii romani aflati sub acesti POLITRUCI IMPOSTORI , MAFIOTI conducatori si de ce suporta POPORUL asemenea autoritati publice, COMPROMISE, IMORALE, INCOMPETENTE populate de din belsug cu puscariabili si ticalosi ? Acesti penali si puscariabili au emis si emit de 28 de ani legi pentru protejarea libertatii si averilor proprii dobandite prin HOTIE si ca sa execute pedeapsa cu inchisoarea in petreceri si chefuri la domiciliile lor luxoase din tara si strainatate, FARA CONFISCAREA AVERILOR ILICITE. Unde in lume mai exista asemenea POPOR , JUSTITIE sau DREPTATE . In RO JUSTITIE SRL permite ca hotii si banditii FARAONI sa CONDUCA si sa ADMINISTREZE OBSTEA aparati de legile IMORALE facute de ei NAROZII si ticalosi??? UNDE IN LUME MAI EXISTA PESTE 2.000 DE LEGI NECONSTITUTIONALE elaborate DE HOTI PENTRU HOTI si C.C.R. sau AVOCATUL POPORULUI sa taca ca porcii in papusoi….??? În ultimii 28 de ani ECONOMIA TARII A FOST DISTRUSA si AVUTIA NATIONALA INSTRAINATA si insusita de MAFIOTI TRADATORI. Datoria țării a crescut de la PLUS 5 miliarde de dolari existenta IN 1990 la peste 100 de miliarde de euro in prezent , in conditiile in care taoate componentele sistemului social romanesc sunt pe ultimele locuri din lume (sanatate, invatamant, aparare, infrastructura, etc. ) BOGATASII fraudisti ai ROMANIEI SUNT POLITICIENII SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc). Ro este o tara bananiera. Pest
CETATEANUL
16 Mai 2018

Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA. De ce si CUM s-a ajuns aici? Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...