2019-03-22 04:28


Tăriceanu şi-a delegat atribuţiile de preşedinte al Senatului către Adrian Ţuţuianu, în perioada 9-11 iulie

 |  11:55
Tăriceanu şi-a delegat atribuţiile de preşedinte al Senatului către Adrian Ţuţuianu, în perioada 9-11 iulie

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a delegat atribuţiile, în perioada 9-11 iulie, către senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, cu toate că luni, potrivit anunţului făcut de liderul PSD Liviu Dragnea, coaliţia PSD-ALDE ar urma să ia o decizie cu privire la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Decizia de delegare a atribuţiilor a fost publicată în Monitorul Official.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că a discutat cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, iar din punctul său de vedere suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să fie o opţiune serioasă. Dragnea a spus că luni ar urma să se ia o decizie.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis ”îşi bate joc de Constituţie”, anunţând că a discutat cu Tăriceanu despre suspendarea preşedintelui, iar luni va fi luată decizia.

”Am discutat acum cu dl Tăriceanu şi i-am spus că din punctul meu de vedere suspendarea preşedintelui trebuie să fie o opţiune serioasă, pentru că dacă doar stăm şi ne plângem că nu respectă azi Constituţia, nu respectă mâine Constituţia, poate mai trimite un alt consilier prezidenţial să mai ameninţe vreun judecător de la CCR. O fi trimis consilieri prezidenţiali să ameninţe şi judecători de la Înalta Curte, nu poate să spună nimeni că nu-i adevărat. Şi dacă noi doar stăm şi constatăm, atunci nu ne exercităm un atribut important al acestui for, care este forul suprem din România. (...) Şi dl Tăriceanu a spus că este de acord şi trebuie să analizăm foarte serios zilele astea şi luni să luăm o decizie: da sau nu”, a spus Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-08

TAGURI: calin popescu tariceanu, presedinte al senatului, adrian tutuianu,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Iul 2018

Iese din conflict asa? Vulpe vicleana...Uns cu multe Alifii. Are nume de Razgandeanu, Moliceanu, acum Alifie. Da` ma rog, musiule de tot iti place politichia, dc iti dai jos scufia acum? Pt ca est barbat de stat? Oare in ce postura? Na ! Am fost prea delicat, trebuia sa zic pozitie de la inceput.
ANONIM
09 Iul 2018

Ați remarcat că după desemnarea lui Țuțuianu pentru ]nlocuirea lui T[riceanu, fost ministru pe la apărare, s-au produs unele evenimente grave în sistemul de ordine publică și apărare națională ? Opinați că de "manetele apărării" ar trage mai puternic Țuțuianu sau Fifor ? Unul dintre comentariile anterioare îl trimite pe Popescu Tăriceanu după MRU ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...