2018-11-12 20:58


Tăriceanu susţine că nu a discutat cu Liviu Dragnea despre viitorul premier

 |  08:17
Tăriceanu susţine că nu a discutat cu Liviu Dragnea despre viitorul premier

Co-președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre candidatul pentru funcția de premier care va fi propus după alegerile parlamentare.

"Nu am discutat cu Liviu Dragnea nicio variantă (n.red. de premier) din motive probabil diferite. Fiecare avem o anumită tactică pe care am utilizat-o: ALDE a luat decizia duminică de a mă propune pe mine pentru funcția de prim-ministru. PSD e consecvent cu ceea ce a spus: 'nu vrem să nominalizăm din acest moment o persoană pentru premier'. Acest lucru nu înseamnă că după alegeri nu vom discuta această temă. Cel mai bine este să discutăm atunci când pozițiile noastre vor fi potențate de votul cetățenilor.(...) Nu știu dacă e bine să facem o discuție premergătoare pe aceste subiecte. Nu am discutat nici de primul-ministru, nici de împărțirea portofoliilor, pentru că în general lucrurile acestea transpiră. Dacă am fi făcut-o, vă garantez că ar fi transpirat. Pentru unii ar fi avut efect de mobilizare, pentru alții exact invers și de aceea am preferat să nu discutăm aceste subiecte", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a susţinut că decizia ALDE de a-l propune pe el ca premier reprezintă "o dovadă" a capacității de a-și îndeplini angajamentele.

"Electoratul nostru are anumite particularități față de electoratul PSD. Noi am socotit că experiența pe care colegii mei și cu mine o avem merită pusă în evidență ca o dovadă a seriozității și capacității de a ne îndeplini angajamentele pe care ni le luăm prin programul de guvernare. Pe de altă parte, la PSD mă uit și văd că lipsa acestui anunț (n.red. al propunerii de premier) nu a demobilizat în niciun fel electoratul PSD", a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-24

TAGURI: tariceanu, nu, discuta, liviu dragnea, viitor, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GRIG
24 Noi 2016

Oare mai crede cine a pe aceste jeguri ruse/usl-in normal nu.
ANONIM
24 Noi 2016

tariceanu bolsevicu si puscariasul dragnea vor indreptarea Romaniei in directia Kremlin printr-un plan bine pus la punct de nationalizare si cooperativizare dupa alegeri.Mariri de taxe si impozite pentru mediul privat si reinfiintarea CAP in agricultura. Populismele prin mariri de salarii ar duce la distrugerea mediului privat si incurajarea trandavelii si ajutoare sociale pentru parazitii aducatori de voturi.Jos mafia comunisto -pesedisto -bolsevica.
PATRIOT
24 Noi 2016

Nici n-ar mai fi cazul,oricum voi amândoi împreună cu plagiatorul ponta veți merge la puscarie,dupa cât ați furat,mintit si umilit acest POPOR.
Random imageUltimele stiri


loading...