2018-12-13 04:54


TĂRICEANU, un nou ATAC: Daniel CONSTANTIN este manelistul politicii româneşti

 |  13:34
TĂRICEANU, un nou ATAC: Daniel CONSTANTIN este manelistul politicii româneşti

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un nou atac dur la adresa fostului său coleg de partid Daniel Constantin, după ce acesta a luat decizia de a înfiinţa o nouă formaţiune naţionalistă, spunând că acesta şi-a "aruncat la gunoi" convingerile politice, pentru că a realizat că e nevoie de un astfel de partid pe "piaţă", ceea ce, după părerea sa, îl transformă în "manelistul" politicii româneşti, potrivit news.ro.

"Nu vă ascund că am avut un moment în care, odată cu Congresul care s-a desfăşurat în ALDE şi în care într-un fel s-au separat lucrurile, mi s-a părut că e regretabil că domnul Daniel Constantin a fost exclus din partid. Astăzi, privind puţin la ceea ce se întâmplă, ajunge să-mi pară bine, pentru că înţeleg acum şi mai bine profilul persoanei şi caracterul ei. A început să facă politică în PC, deci presupun că avea convingeri legate de doctrina conservatoare. După aceea o dăm la o parte, o aruncăm la gunoi, trecem la liberali. Scapă şi de chestia cu liberalii şi de acuma ne facem ultranaţionalişti, că văd că cochetează cu ideea formării unui partid naţionalist. De ce? Pentru că simte că pe piaţa politică e nevoie de aşa ceva", a declarat Tăriceanu.

"Asta este exact ca un cântăreţ care se uită, se duce la o nuntă şi vede că la nuntă lumea se bucură când ascultă manele şi atunci cântăreţul lasă muzica cultă şi zice, domn'e, manele se cer, manele cânt. Aşa şi domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii româneşti. Dacă vreţi să faceţi politică serioasă şi pe termen lung, vă spun eu: nici nu ascultaţi manele, nici nu cântaţi manele, învăţaţi să cântaţi după note şi după note liberale", a încheiat şeful ALDE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-26
Citeste si:
Când îşi lansează Daniel CONSTANTIN noul PARTID şi cum se va numi noua formaţiune

TAGURI: tariceanu, constantin, alde, manelist, politica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TILICA
26 Mai 2017

PROSTARICEANU ESTE MANECHINUL NIMFOMAN DIN VIATA PUBLICA ,IAR CA POLITICIAN ESTE UN REZIDIU UMAN.............
Random imageUltimele stiri


loading...