2018-12-14 01:27


Tăricene, e timpul să te retragi! Băsescu l-a taxat pe preşedintele Senatului pentru că a cerut decapitarea justiţiei

 |  19:24
Tăricene, e timpul să te retragi! Băsescu l-a taxat pe preşedintele Senatului pentru că a cerut decapitarea justiţiei

Într-o postare intitulată „Evoluţia cancerigenă a lui Tăriceanu”, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a taxat pe şeful Senatului la o zi după ce acesta i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis demiterea procurorului-şef al DNA şi a preşedintei ÎCCJ, deoarece „Curtea de Apel Bucureşti a stabilit definitiv nevinovăţia cetăţeanului Mariana Rarinca, care a petrecut mai mult de şase luni în arest preventiv, pentru o faptă pe care nu a comis-o şi pentru care nu au existat niciodată probe”.

Fostul preşedinte al României îl anunţă pe fostul său prim-ministru că este timpul să părăsească scena politică: „Anul 2006 – printr-un bileţel secret, în calitate de prim-ministru, cerea preşedintelui României să facă trafic de influenţă în justiţie pentru a proteja un inculpat - Patriciu. Anul 2015 – printr-o scrisoare oficială, în calitate de preşedinte al Senatului, cere preşedintelui României decapitarea justiţiei pentru a proteja un inculpat - Şova. Tăricene, este timpul să te retragi din politică, pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vârstă nu ţi-a adus înţelepciune, ci semne vădite de decrepitudine agresivă.”

Solicitarea lui Tăriceanu către Preşedinţie a atras şi atenţia prim-vicepreşedintelui PNL Cătălin Predoiu, care i-a cerut marţi să demisioneze, întrucât „comportamentul” său „nu are nici o legătură cu funcţia şi atribuţiile unui preşedinte al Senatului României, ci cu atribuţiile unui servitor al mafiei, angajat la Ponta şi PSD”. La aceste declaraţii, Tăriceanu a replicat: „(...) Reacţia lui Cătălin Predoiu şi a PNL îmi arată că oamenii lui Băsescu au ucis orice urmă de liberalism din acest partid. În loc să apere drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, noul PNL susţine şi îi apără pe cei care le încalcă. PNL se înscrise astfel în tradiţia totalitară a lui Stalin pentru care «nu poţi să faci omletă, fără să spargi ouă». Pentru PNL încălcarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor este scuzabilă, atât timp cât scopul final este atins. Astăzi, scopul este accederea la Putere. PNL a devenit astăzi echipa politică a unor procurori, pentru că vrea să ajungă cât mai curând la putere.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-27

TAGURI: calin, popescu, tariceanu, dna, iccj, curtea, de, apel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GRECU'
28 Mai 2015

Cel mai "cancerigen" personaj ,din Romania ultimilor 25 de ani, are tupeu cat cuprinde ... jenant, foarte jenant !
SARBU
28 Mai 2015

Jenant. Acest "linge blide " cu papion care se mai autointituleaza LIBERAL este o rusine pentru politica romaneasca.
Random imageUltimele stiri


loading...