2017-01-19 23:58

POLITICA


Teo Trandafir a demisionat din Parlament!

 |  15:34
Teo Trandafir a demisionat din Parlament!

Teo Trandafir şi-a depus demisia din funcţia de deputat, aceasta explicând gestul printr-o scrisoare transmisă Mediafax, în care informează că starea de sănătate a forţat-o să recurgă la aceste gest, a informat HotNews. În scrisoare s-a adresat cetăţenilor din sectorul 4, pe care i-a reprezentat în Parlament.

Iată fragmente din scrisoarea deputatei:

“Dragii mei prieteni,

Astăzi mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Nu e o decizie pe care să  nu o fi intors pe toate feţele, e o decizie pe care o luasem încă  din vacanţa parlamentară şi  pe care am pus-o în aplicare cu multă mâhnire.

Nu e o decizie dintr-un capriciu şi nici vreo formă de protest cum s-ar putea interpreta, ci e o nevoie generată de starea mea de sănătate.

După  lunile petrecute la Viena în spital şi după lunile de convalescenţă în ţară, am realizat că, poate, pentru oameni mai experimentaţi, mai pragmatici sau pentru cei care pun mai puţin suflet în ceea ce fac, politica poate fi uşoară, însă  pentru mine a fost o sură  maximă de stres şi în final un catalizator  pentru boala mea“, scrie Teo Trandafir.

Celor din sectorul 4, le-a transmis: ”Celor care locuiesc în colegiul în care am candidat, şi mă adresez tuturor, nu numai celor care m-au votat pe mine, le fac însă din inimă o promisiune: voi urmări, atât cât am să pot, ce vor face parlamentarii pe care îi veţi alege în viitor şi nu voi ezita să mă pronunţ dacă aceştia nu muncesc pentru dumneavoastră”, completează aceasta.

În 5 mai 2010, Teo Trandafir a câştigat un mandat de deputat din partea PDL, în colegiul 19 din Bucureşti, având-o contracandidată pe Liliana Mincă din partea PSD+PC.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-21

TAGURI: Teo_Trandafir, demisie, Parlament, boală, nevoie, deputatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANCA
04 Feb 2012

Tiii, ca ce a mai lucrat ea pentru cetatenii din sectorul 4 ! S-a remarcat prin faptul ca a votat alaturi de opozitie motiunea de cenzura a guvernului (si indirect) a partidului care a facut-o deputata .

Adauga un comentariu

Random image