2018-12-15 06:40


Teodor Atanasiu, despre stenogramele apărute în presă: Afirmaţiile mele au fost scoase din context

 |  12:21
Teodor Atanasiu, despre stenogramele apărute în presă: Afirmaţiile mele au fost scoase din context

Vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, luni, referitor la stenogramele apărute în presă, în care el afirma că celor din vechiul PDL li s-a dat iluzia că o să aibă prim-ministru, că afirmaţiile au fost scoase din context.

Citeşte şi: Gheorghe Falcă, despre stenogramele PNL: Discutăm în interiorul partidului. Proiectul politic al PNL este mesajul pentru cetăţeni

''Îmi pare rău dacă din frânturile respective s-a dedus că aș dori o scindare a partidului sau vreunul dintre membri nu ar fi egal cu ceilalți membri ai partidului. Nu acesta a fost contextul în care au fost spuse aceste lucruri. Ceea ce am spus acolo îmi asum, a fost într-un anumit context, nu în cel spus de dumneavoastră și îmi cer scuze cetățenilor dacă au înțeles altceva. (...) Îmi mențin afirmațiile că toate deciziile PNL vor fi susținute de către mine, iar decizia PNL este că, dacă vom face un guvern al PNL, prim-ministru va fi Cătălin Predoiu", a afirmat Teodor Atanasiu.

Liberalul a mai spus că discuțiile publicate nu au legătură cu realitatea, dar că frânturi din stenograme sunt veridice, dar scoase din context.

"Frânturi din acele stenograme eu le recunosc ca veridice, nu recunosc contextul în care ele au fost puse. Nu trebuie să dau nicio explicație despre contextul în care am avut o discuție privată în spațiul public. (...) Colegii mei știu din ce context a fost scoasă", a completat Teodor Atanasiu.

Liberalul a susţinut că adversarii PNL nu sunt în interiorul partidului, ci în afara acestuia, făcând referire la PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: teodor, atanasiu, stenograme, apare, presa, afirmatie, scoate, context, pdl, prim, ministru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...