2019-02-21 11:53


Teodorovici, ANUNȚ privind accesul românilor la servicii medicale: Nimeni nu va avea de SUFERIT

 |  13:23
Teodorovici, ANUNȚ privind accesul românilor la servicii medicale: Nimeni nu va avea de SUFERIT

Teodorovici despre accesul românilor la servicii medicale: Nimeni nu va avea de suferit, nimeni nu va primi mai puţin pe zona de asistenţă medicală Nimeni nu va avea de suferit şi nu va primi mai puţin pe zona de asistenţă medicală, în condiţiile în care românii ar trebui să primească din partea Guvernului cele mai bune opţiuni în orice domeniu, inclusiv în domeniul sănătăţii, a afirmat, luni, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

El a răspuns, astfel, întrebărilor legate de afirmaţiile făcute recent, potrivit cărora românii ar trebui să aibă acces la servicii medicale în funcţie de plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CASS).

Luni, el a ţinut să sublinieze că nimeni nu va avea de suferit în această privinţă, indiferent de schimbările care vor apărea.

”Nimeni nu va avea de suferit, nimeni nu va avea mai puţin decât are acum, pe zona de asistenţă medicală. Discuţiile pleacă de la ceea ce este astăzi”, a afirmat ministrul, în cadrul unei conferinţe de presă.

El consideră că românii trebuie să primească, din partea Executivului, cele mai bune opţiuni.

”Asta este cel mai important, ca românii să primească din partea Guvernului cea mai bună opţiune în orice domeniu şi cât mai multe alternative în orice domeniu, că este vorba de sănătate sau de altceva”, a spus ministrul.

El a ţinut să sublinieze că sunt multe zone în care banii publici ar putea fi mult mai bine cheltuiţi, iar aceste probleme vor fi discutate în special când se va stabili bugetul pentru anul viitor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-17

TAGURI: eugen teodorovici, servicii medicale,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Sep 2018

SISTEMUL DE INVATAMINT din Ro se afla in cadere libera si incurajeaza analfabetismul precum si distribuirea de diplome de liicenta si doctorat contracost sau in mod ilegal, la tarbe, dar si certificate de studii de toate tipurile, impostorilor si cretinilor care pe baza lor pot inclusiv sa predea “prostologia” in institutiile de invatamint, inclusiv cel superior sau datorita sistemului politic clientelar TICALOSIT sa ajunga in functii IMPORTANTE de decizie publica unde, din lipsa de potential stiintific, genereaza contraperformanta, prostie si implicit regres pentru viitorul natiunii romane. Aceste fenomene conduc in mod dramatic la dezvoltarea imposturii IMORALITATII si CORUPTIEI in Romania, cu toate consecintele sale nefaste “impostura si diletantismul genereaza coruptie si invers”. Slaba calitate a invatamintului romanesc nu poate fi sesizata si remediata de politicieni, fosti sau actuali securisti stalinisti ori guvernanti deoarece in majoritatea cazurilor copiii acestora invata si studiaza inca de la varste fragede -GRADINITA- in strainatate, cei mai multi cu finantare indirecta din banii publici. Cei care isi dau copii de mici la studii in afara tarii si au o parte a familiei stabilita in strinatate nu pot invoca motive serioase credibile pentru a face politica in Romania decat ca EXCROCI. Obiectivul lor de baza este sa-si umfle conturile cu bani furati pe toate caile posibile din societatea romaneasca contribuind din plin la instaurarea sclavagismului modern in Ro. Foarte multi SUBMEDIOCRI sau SEMIDOCTI dintre parlamantari, guvernanti, oameni din administratie, justitie, ordine publica si aparare, animati de rautate, lacomie sau/si grandomanie, desi cerintele functiilor publice pe care se regasesc nu pot fi satisfacute intr-un mod onorabil, din diverse motive subiective inclusiv din INCOMPETENTA, acestia primesc sume BUGETATE importante de bani de pe urma titlurilor de doctorat (PLAGIATORI) si a catedrelor universitare (de stat sau particulare)
ANONIM
17 Sep 2018

pe care si le atribuie in mod abuziv si fictiv, bineinteles in virtutea functiilor detinute (unora dintre ei li se platesc intr-o zi cursuri de predare ce depasesc 24 de ore). Acesta este modul MAFIOT de actiune(operare) ce contribuie la fatalmentarea sau la decaderea actului de invatamint si totodata la ineficienizarea functiilor publice si decredibilizarea institutiilor statului de drept si prabusirea ROMANIEI. Actiunile aventuroase, infantilice si iresponsabile intreprinse IN DOMENIILE INVATAMINTULUI SI SANATATII in perioada postcomunista (care au vizat doar estorcarea pe variate cai a banului public) de catre diverse grupuri mafiote au ca rezultat pe termen lung, condamnarea viitorului natiunii la incultura, lipsa de vigoare regres economico-social si la disparitia natiunii romane. Institutiile statului sunt neperformante datorita dominarii lor de catre impostori, semidocti, submediocritati (cei valorosi ori specialisti adevarati, unii din motive de umilire altii din lacomie au trecut de partea celor care dauneaza interesului societatii ori s-au oferit cu orice risc sa slujeasca criminalitatii) sau clanuri constituite pe baza diverselor principii neortodoxe. In majoritatea situatiilor acestea functioneaza dupa cum le dicteaza interesele nelegitime , mai ales in cazul celor cu atributii de reglementare si de aplicare a legii care au inventat “FURTUL LEGAL”. Aceste anomalii sau aberatii dovedesc ca Romania ar fi tara fara rost ori ca n-ar avea nici un orizont pentru viitor. Mecanismele generate de institutiile “hibrid” (comunisto-capitaliste) ale statului experimentate de majoritatea romanilor le-au produs acestora mari deziluzii si grave dezamagiri, umilinta si dispret. Esecurile Romaniei, reflectate in lipsa de reactie si subrezenia institutiilor sale fundamentale ce mimeaza democratia au generat inclusiv atitudini de respingere, fata de integrarea definitiva, din partea unor conducatori ai statelor membre ale U.E. https://pressone.ro/academ
ANONIM
17 Sep 2018

https://pressone.ro/academiile-de-intretinuti/
ANONIM
17 Sep 2018

DISCOTECARU NIMFOMAN N-A AUZIT IN VIATA LUI CE INSEAMNA SOLIDARITATE .E de preferat sa nu ajungi la medic , sunt persoane care cotizeaza mult si nu jung la medic in viata lor decat pentru vreo adeverinta ......
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...