2019-03-24 17:40


Teodorovici: Mi-aş dori foarte mult să pot elimina acciza la CARBURANŢI. Am în vedere o astfel de măsură

 |  13:40
Teodorovici: Mi-aş dori foarte mult să pot elimina acciza la CARBURANŢI. Am în vedere o astfel de măsură

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat joi că şi-ar dori să elimine acciza la carburanţi şi are în vedere o astfel de măsură.

Teodorovici a subliniat, însă, că această măsură ar trebui să se vadă în preţul plătit de consumatori.

”Ne putem gândi la scoaterea accizei la carburanţi. Eu personal, mi-aş dori foarte mult. În cazul în care s-ar scoate, efectul s-ar duce către populaţie. Dacă reducerea respectivă nu se duce la pompă, ci în buzunarul unor companii, nu am făcut nimic”, a spus Teodorovici.

El a anunţat că vrea să reducă numărul taxelor şi impozitelor.

”Orice român normal la cap, cu atât mai mult ministrul Finanţelor, trebuie să aibă în vedere o astfel de măsură. (...) Nu sunt adeptul unor noi taxe şi impozite, numărul lor trebuie redus”, a spusTeodorovici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-19

TAGURI: eugen teodorovici, acciza carburanti,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PREMIER
19 Iul 2018

Asta ezte principala masura care trebuie luta plus ca trebuie sa intrati peste firmele petro care majoreqza preturile in bataie de joc in cardasenie cu cons concurentei.schimbati pe ratatul de la cons conc.faceti bani la buget prin amenzile care trebuie sa le dati mafiei petro hypermarketurilor .nu sa accizati produsele.ia sa dati niste amenzi de sute de mil euro pt neresp pietei concurentiale si intelegeri ascunse si sa vedeti cum aveti bani la buget.plus ca trebuie arestati cei de la anre pe mana cu mafia gaze energie.si asa veti avea bani fara taxe suplimentara.pretul scazut la benzina dezvolta turismul si transporturile.
@PREMIER
19 Iul 2018

Mafia psd nu este straina de tot ce ati enumerat dvs. Tocmai ea( mafia psd) este profitoarea neregulilor din ANRE unde politicul(mafia psd) face jocurile.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...