2019-02-20 02:07


Teodorovici, REACȚIE in scandalul mesajelor de pe Facebook: Probabil că a fost spart contul

 |  23:06
Teodorovici, REACȚIE in scandalul mesajelor de pe Facebook: Probabil că a fost spart contul

Ministrul Finanțelor susține ca nu a scris comentarii jignitoare la adresa oamenilor care îl criticau pe Facebook, menționând că este o acțiune îndreptată împortiva sa. Eugen Teodorovici a declarat pentru știrile TVR că nu el administrează pagina de Facebook, iar totul este o campanie de denigrare.

"Probabil că a fost spart contul. Mă cunoaşteţi? Mă cunoașteți? Este tipul meu de mesaj? Nu stau să mă uit, pentru că nu fac eu acest management de pagină de Facebook. Astfel de interacţiuni se petrec probabil la comandă. Uitaţi-vă de când a început această campanie de denigrare a mea”, a spus ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici.

Citeşte şi: Eugen Teodorovici, ceartă pe Facebook: Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie şi sigur le-a părut rău. Cu faţa asta...

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ar fi dat replici celor care îl întrebau de ce nu-și plătește datoria către stat folosind un limbaj suburban pe Facebook.

”Cred ca ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău! Sincer, cu fața asta de … nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din …”, a replicat Eugen Teodorovici unui comentariu critic.

”Incredibil! Am ajuns să mai văd o inepție de care sunt obsedați mulți români. Un post de televiziune este capabil să ordone guvernanților ce să spună, ce să facă, ce să dreagă! Dacă un post de televiziune are politicieni marionete, înseamnă că toate celelalte posturi de televiziune au marionetele lor pe care le manipulează după bunul plac. Și atunci care este diferența între ele? O spune doar reitingul pe care-l obțin, deci, procentajul audiențelor. Nu înțeleg de ce a intrat în dizgrația multora doar un singur post de televiziune: Antena 3. Cu ce este mai bun Realitatea TV sau B1 TV?”, fusese comentariul la care a replicat Teodorovici.

Acestea au fost comentariile care au generat scandalul și pe care Eugen Teodorovici nu le recunoaște ca fiind ale sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-10

TAGURI: eugen teodorovici, facebook, scandal, injuraturi,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
11 Iul 2018

UITATE IN OGLINDA . SA VEZI CE MUTRA DE MOROCAR CIORDITOR A LA FERENTARI . SA VEDEM BUGETUL CU TAMTARAM , LA SFIRSITUL ANULUI
VOTANTUL
11 Iul 2018

Mincinosule ,desfiinteaza contul daca nu tu administrezi !!Asa bou esti ca trebuie sa vorbeasca si qa scrie altii?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...