2019-03-20 11:30


Teodorovici, REACŢIE privind o posibilă CANDIDATURĂ la PREZIDENŢIALE: Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva

 |  12:45
Teodorovici, REACŢIE privind o posibilă CANDIDATURĂ la PREZIDENŢIALE: Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva

Îmi doresc un preşedinte care să mă reprezinte în afara ţării cu demnitate, adevărat, să mă mândresc când iese pe scenele internaţionale în discuţii, a declarat, marţi, la TVR1, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, întrebat cum ar trebui să arate portretul candidatului PSD la prezidenţiale.

"Îmi doresc şi eu un preşedinte care să mă reprezinte în afara ţării cu demnitate, adevărat, să mă mândresc când iese pe scenele internaţionale în discuţii, să văd că este şi ferm, şi glumeşte şi zâmbeşte şi are relaţii de prietenie cu ceilalţi demnitari ai lumii. În ţară să fie unul care asigură coerenţă, eleganţă, diplomaţie, dialog", a afirmat şeful de la Finanţe.

Întrebat ulterior dacă PSD are aşa ceva şi dacă poate să dea un nume, Teodorovici a răspuns: "Eu zic că are, dar nu pot să vă dau eu un nume".

La întrebarea dacă el ar fi un bun candidat din partea PSD pentru prezidenţiale, ministrul a replicat din nou: "Nu mă întrebaţi pe mine de aşa ceva. Haideţi să vă spun şi altceva. Un om politic dacă nu vrea mai mult este ipocrit. Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva, dacă ar spune nu, s-ar spune că are alte interese şi ipocrit nu sunt".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: eugen teodorovici, prezidentiale, presedinte, alegeri,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...