2019-01-17 19:24


Teodorovici vrea să elimine măsura de poprire a CONTURILOR: O să dispară, până la finalul anului

 |  12:03
Teodorovici vrea să elimine măsura de poprire a CONTURILOR: O să dispară, până la finalul anului

Teodorovici vrea să elimine măsura de poprire a conturilor: O să dispară, până la finalul anului, această abordare agresivă din partea statului Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat miercuri că vrea să elimine, până la finalul acestui an, măsura de poprire a conturilor.

Teodorovici că românii nu o să se mai trezească cu conturile blocate pe neaşteptate.

”Nu te poţi uita în ochii unui român simplu, care n-are niciun fel de instrument de apărare. O să dispară această abordare agresivă din partea statului. Poprirea aceasta dispare. Nu o să mai găsească românul un cont blocat pe neaşteptate când pleacă într-o excursie în afara ţării şi se trezeşte că nu poate să-şi acceseze conturile pentru că, pentru o sumă minoră, cineva i-a a blocat toate conturile. Asta dispare până la sfârşitul acestui an”, a spus Teodorovici, pentru Antena 3.

El a subliniat că a pregătit mai multe reforme în sistem, dar nu le-a publicat pentru că ”sunt mulţi oameni invidioşi pe lucrurile care se fac în sistem”.

”Sper ca românii să simtă schimbările zi de zi, nu că le spun eu la televizor”, a spus ministrul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-12

TAGURI: poprire conturi, cont, teodorovici,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Iul 2018

BAI DISCOTECAR BIZDAR CU PASARICI IN CAP IN LOC DE CREIER STII CAT IMPOZIT PLATESTE UN PROPRIETAR DE AUTOTURISM BUGATTI DIN TARILE LUMII CIVILIZATE SI CAT SE PLATESTE IN RO ....??? APROPO DE IMPOZITUL PE LUX SI PE MARI PROPRIETATI . Mai sustii ca esti cu ideologie social-democrata de KKT...............
ANONIM
12 Iul 2018

Daca DORIM sa cautam si sa gasim MARE corupție și trădare in Ro dupa 1989 putem purica si alte jafuri PE LANGA CELE DIN MAREA NEAGRA , ale DIPLOMELOR, LIICENTELOR DIN SISTEMUL DE INVATAMANT, ALE PADURILOR, ALE PISCICULTURII, ale BOGATIILOR SOLULUI SI SUBSOLULUI altele dect cele din Marea Neagra, CELE DIN SISTEMUL DE SANATATE, CELE DIN SISTEMUL JUDICIAR, CELE DIN SISTEMUL DE APARARE SI SIGURANTA NATIONALA, CELE DIN ADMINISTRATIE PUBLICA (centrala si mlocala), etc Pentru a destrama STATUL MAFIOT din Ro trebuie inceput cu MERITOCRATIZAREA CLASEI POLITICE si cu DEPOLITIZAREA FUNCȚIILOR DE CONDUCERE din economie si administratie ȘI CU DESECRETIZAREA TUTUROR H.G.-urilor emise dupa 1990 unde se gasesc multe din cauzele NENOROCIRII ACESTEI ȚĂRII si in baza carora mafia POLITICA A FĂCUT PARTE-N-PARTE FURACIUNILE nationale si locale! Pe baza acestei legislatii secrete Ro este DISTRUSA fără ca PUBLICUL sau populatia să cunoasca CEVA. Nimeni nu poate spune ce conţin CELE aproape 500 de HOTĂRÂRI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE (aceasta situatie CONFERA GUVERNULUI statut de organizatie MAFIOTA). Legislația considerată clasificată se adoptă prin intermediul Hotărârilor de Guvern secrete. Anual sunt zeci de astfel de acte normative pentru care nu se publică nici măcar titlul Hotărârilor de Guvern. Foarte interesant este faptul că nici măcar unii dintre demnitari înalţi ai Executivului nu cunosc prevederile unor hotărâri secrete luate de Guvernele din care ei au făcut parte. Multe Hotărâri de Guvern (HG) nu sunt publice, nu apar în Monitorul Oficial. CEVA POZITIV PENTRU ROMANI S-A INTAMPLAT DACA NU S-A PUTUT SECRETIZA AFACEREA DE TIP MAFIT CU GAZELE DIN MAREA NEAGRA.
Random imageUltimele stiri

loading...