2018-12-14 10:26


Teoria conspiraţiei. JFK a fost ucis din cauza interesului pentru OZN-uri?

 |  18:16
Teoria conspiraţiei. JFK a fost ucis din cauza interesului pentru OZN-uri?

O nouă teorie aconsipraţiilor este alimenteată de interesul preşedintelui JFK pentru OZN-uri,după publicarea unei scrisori adresate şefului CIA. Cercetatorii spun că cele mai recente documente,adaugă greutate sugestiei că preşedintele ar fi putut fi împuşcat pentru a nudescoperi adevărul despre OZN-uri, scrie Daily Mail.

O scrisoare adresată de John F Kennedyşefului CIA arată că preşedintele SUA a cerut să aibă acces la documenteconfidenţiale despre OZN-uri, cu 10 zile înainte de asasinarea sa. Scrisoareaprin care JFK solicită informaţii datează din 12 noiembrie 1963 şi a fostfăcută publică de către CIA la cerea scriitorului William Lester, autoruluicărţii "Celebrarea Libertăţii: JFK şi Noua Frontieră". Interesul preşedintelui pentruOZN-uri la scurt timp înainte de moartea sa este de natură să alimentezeteoriile conspiratiei despre asasinarea lui, comentează AOL News. Potrivitteoriilor conspiraţiei, JFK a fost ucis pentru a nu afla adevărul despreOZN-uri. William Lester a spus că preşedintele american vroia să aibă dovadaOZN-urilor pentru a le putea dovedi ruşilor, pe teritoriul cărora fuseseră maimulte corpuri străine, că nu este vorba despre o agresiune a Statelor Unite.

Dar teoreticienii conspiraţiei au spuscă documentele se adăuga interesului faţă de un fişier controversat, niciodatăverificat, pe care un investigator deOZN-uri pretinde că l-a primit în anii 1990. Agenţia de informaţii a ars uneledintre fişierele sale cele mai sensibile. Într-un document carear fi fost salvat din flăcări de către un agent CIA, care a lucrat pentruAgenţie între 1960 şi 1974 se face referire la "Lancer", care eranumele de cod al lui Kennedy. "După cum ştiţi, Lancer a făcut niştecercetări cu privire la activitatea noastră pe care nu le putem permite. Vărugăm să trimiteţi opiniile nu mai târziu de luna octombrie. Acţiunea estecrucială pentru viitorul grupului" scria pe prima pagină şeful CIA.Proprietarul actual al documentului speculează atunci când JFK s-a interesat despre OZN-uri , CIA a decis să-lelimine


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...