2018-12-17 02:32


Tineri iranieni, arestaţi după ce s-au jucat cu pistoale cu apă

 |  15:17
Tineri iranieni, arestaţi după ce s-au jucat cu pistoale cu apă

Autorităţile iraniene au arestat mai mulţi tineri care au participat în urmă cu o săptămână la un eveniment în care aceştia au folosit pistoale de jucărie umplute cu apă, pentru a se răcori, informează The Guardian.

Evenimentul a avut loc vinerea trecută, iar mai multe poze au fost publicate pe mai multe site-uri, inclusiv pe reţelele de socializare. Reacţia conservatorilor din societatea iraniană a survenit prompt, cerându-se identificarea şi arestarea celor care au participat la acest eveniment, caracterizat drept „anormal” şi „împotriva normelor sociale”. Televiziunea de stat a transmis imagini cu mai mulţi tineri, filmaţi din spate, care au recunoscut că au participat la bătaia cu apă ca urmare a unei iniţiative postată pe Facebook.

Cel mai probabil, participanţii au deranjat oficialităţile, pentru că s-au intitulat „Gardienii Apei şi Focului”, o ironie la adresa Gardienilor Revoluţiei care guvernează Iranul. Parlamentarii iranieni au condamnat, la rândul lor, organizarea evenimentului, afirmând că astfel de lucruri sunt „ruşinoase” şi răspândesc „corupţia”. Potrivit publicaţiei britanice, mai mulţi tineri reţinuţi de autorităţi se află în continuare în custodia poliţiei.

Galerie foto cu imagini de pe blog-ul


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...