2018-12-14 05:10


Ţinta Ponta Antonescu: dispariţia PDL

 |  14:07
Ţinta Ponta Antonescu: dispariţia PDL

Declaraţiile liderilor USL Crin Antonescu şi Victor Ponta indică faptul că aceştia şi-ar dori dispariţia PDL de pe scena politică românească, urmând ca pe viitor aceasta să fie împărţită doar între PSD şi PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat seară că ar fi bine ca PDL să dispară de pe scena politică românească. “A dispărut din scena politică românească un partid infinit mai onorabil, PNŢCD (…). Cred că e foarte bine ca această adunătură fără ideologie, fără caracter în sens politic, strânşi în jurul măreţiei politice temporare a unui om, Traian Băsescu, să dispară o dată cu Traian Băsescu”, a declarat Crin Antonescu.

La rândul său Victor Ponta, a afirmat că motivul pentru care s-a creat PDL nu mai există şi că nemaifiind la putere, democrat-liberalii nu mai reprezintă pe nimeni. “PDL-ul nu a avut niciodată nici ideologie, nici electorat al său, nici... au fost, aşa, un grup care a ajuns la putere. E normal să se risipe după ce au pierdut puterea. Motivul pentru care s-a creat PDL nu mai există, că dacă nu mai sunt la putere, ei nu reprezintă pe nimeni altcineva”, a declarat Ponta. El a mai spus că din punctul său de vedere singurul partid de dreapta este Partidul Naţional Liberal, adăugând că USL se va despărţi fie în 2016, fie în 2020, în PSD - partid de stânga şi PNL - partid de dreapta. Ponta a ţinut să sublinieze că demisiile şefilor din PDL nu sunt de ajuns şi că este nevoie ca aceştia să dea socoteală în faţa justiţiei. “Sigur, mai e un pas mare până la dreptatea juridică, pentru că cei care au încălcat legea, au făcut averi, au distrus vieţi după părerea mea nu e suficient că-şi dau demisia din conducerea PDL sau că nu mai sunt în nu ştiu ce funcţii, cred că ar trebui să plătească juridic” a spus Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-12-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...