2018-11-18 20:45


TNL solicită ajutor (opţional) de la noii înscrişi: muncă de birou, donaţii sau dat telefoane

 |  17:51
TNL solicită ajutor (opţional) de la noii înscrişi: muncă de birou, donaţii sau dat telefoane

Pe pagina de internet a Tineretului Naţional Liberal (TNL) se regăseşte un formular prin care tinerii se pot înscrie în PNL, dar, opţional, pe lângă formularul care trebuie completat, aceştia pot preciza dacă vor să vină în ajutorul filialei. Astfel, doritorii pot bifa dacă vor să facă muncă de birou, să fie gazde la anumite evenimente sau chiar să facă donaţii. Totodată, aceştia pot specifica într-o altă rubrică domeniul lor de interes. Printre acestea se regăseşte şi protecţia mediului înconjurător, dar şi fumatul. Ofiţerul de presă al TNL a precizat că nu are un răspuns cu privire la evidenţa celor care ajută la activităţile TNL.

Un principiu de funcţionare pentru TNL este dezvoltarea fiecăruia pe propriile forţe, după cum indică site-ul Tineretului Liberal: „Credem în puterea fiecăruia de a munci şi de a se dezvolta, bazându-se pe propriile forţe”, dar cu toate acestea, reprezentanţii TNL sunt dispuşi să primească ajutor şi chiar donaţii de la noii intraţi în filială. Astfel, în secţiunea „Alătură-te echipei” de pe www.tnl.ro, formularul de înscriere are şi o secţiune - „Vrei să ajuţi?”-, care poate fi completată opţional, în care tinerii pot preciza cum pot ajuta. Iată ce poate face un membru care vrea să intre în rândul tineretului liberal: cu orice pot fi de ajutor, door to door, să ajut în munca de birou, să fiu gazda unui eveniment, să fac o donaţie, să dau telefoane, să scriu scrisori. Totodată,următoarea rubrică are şi domeniile de interes pentru aspiranţii liberali, după cum se poarte observa în print screen-ul ataşat.

Sprijin pe bază de voluntariat

Contactată de ziarul PUTEREA, Anne Marie Obretin, ofiţerul de presă al TNL, a declarat că nu poate oferi un răspuns cu privire la modalitatea în care cei ce se înscriu ajută în activităţile din cadrul TNL: „Din păcate nu vă pot da un răspuns clar cu privire la cei care se înscriu în TNL. Cei care ajută la activităţile din TNL o fac pe bază de voluntariat, nu avem un număr exact a celor care ajută în activitatea de birou sau în alte evenimente”.

Mai mult, după ce i s-a explicat de existenţa celor două rubrici aflate sub formularul de înscriere, aceasta a dat de înţeles că nici nu ştia unde se află secţiunea respectivă: „Staţi puţin, unde vă uitaţi? În ce secţiune se află rubricile astea?”, a replicat Obretin. Apoi, întrebată dacă unii tineri au făcut şi donaţii când au intrat în TNL,  aceasta a precizat, iar, că nu poate da un răspuns: „Nu vă pot răspunde nici la această întrebare. Nu ţine de răspunderea mea”, a precizat cea responsabilă de relaţia cu presa.

Totodată, menţionăm că pe site-ul Tineretului Liberal se precizează: „Obiectivul major al organizaţiei noastre îl reprezintă creşterea rolului TNL în sprijinirea tinerilor, prin asigurarea unui demers politic responsabil în cadrul PNL şi a unei guvernări eficiente”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-16

Mai multe imagini:
TNL solicită ajutor (opţional) de la noii înscrişi: muncă de birou, donaţii sau dat telefoane
zoom

TAGURI: TNL, inscrieri, ajutor, munca de birou, ajutor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIANA
17 Iul 2013

Dragi tineri TNL-isti,cata vreme Antonescu conduce PNL nu aveti nici o sansa sa fiti tratati cu seriozitate din pacate.
Random imageUltimele stiri


loading...