2018-12-12 20:57


Toader a primit titulatura de mincinos

 |  20:18
Toader a primit titulatura de mincinos

Mai mulţi europarlamentari ai PSD îl acuză pe liderul grupului deputaţilor PDL, Mircea Toader, de „minciună şi instigare la abuz”, după ce acesta a declarat că vrea să propună un nou sistem de vot.

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat că vrea să propună schimbarea modului de vot. „Eu probabil că o să propun, o chestie care se întâmplă în Parlamentul European, ca să nu mai avem astfel de situaţii, având în vedere tehnica existentă şi sistemul onlinesă nu fim obligaţi să stăm neapărat în plen, ci putem să stăm în diferite zone în Parlament şi să votăm şi nu mai avem probleme de acest gen”, a dezvăluit Mircea Toader. Sistemul de vot propus de pedelist este considerat de europarlamentari PSD ca fiind o “soluţie halucinantă”, pentru că - spun ei - în Parlamentul European nu există un astfel de sistem. Potrivit celor spuse de europarlamentari, “ideea înaintată de liderul grupului deputaţilor PDL este o sfidare a tot ceea ce înseamnă principii democratice”. “După ce un deputat PDL a fost filmat în timp ce a votat de mai multe ori la două cartele, liderul grupului PDL nu cere pedepsirea celui care a încălcat regulamentul, ci relaxarea legii astfel încât parlamentarii să nu mai fie obligaţi să stea în plen când votează. Legea se modifică după bunul plac al PDL. Dacă ei fură, atunci se elimină furtul din Codul Penal. Este o situaţie năucitoare, desprinsă parcă din mitul lui Procust, cel care tăia picioarele şi capetele oaspeţilor săi în aşa fel încât să fie pe măsura patului său de aramă”, se arată în documentul citat.

Mai mult, liderul delegaţiei PSD din PE, Cătălin Ivan, susţine că “aberaţiile lui Mircea Toader vin din necunoaştere, probabil, din superficialitate, mai mult ca sigur, şi dintr-un tupeu nemărginit, caracteristic celor din PDL”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CITITOR
20 Oct 2011

Daca asa gandesc,daca li se pare greu sa mearga la lucru desi sunt bine platiti si au toate facilitatile , dacat sa ne fure la vot pe din dos sa mearga acasa si sa lasa locul celor care ar sta si ar munci pentru aceasta tara ruinata nu pe la colturi, cafele sau acasa.
Random imageUltimele stiri


loading...