2019-02-22 16:33


Tomac a adus în Parlament o valiză în care ar fi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

 |  12:25
Tomac a adus în Parlament o valiză în care ar fi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Preşedintele PMP Eugen Tomac a adus luni în Parlament o valiză pentru liderul PSD Liviu Dragnea, aluzie la documentele despre Tel Drum şi Dragnea găsite de jurnaliştii Rise Project într-o valiză. În bagajul adus de Tomac ar fi moţiunea de cenzură.

„A apărut o nouă valiză. De data aceasta, în Parlament. În valiză se află textul moţiunii de cenzură: Guvernul Dăncilă - o binecuvântare pentru Liviu Dragnea, un blestem pentru români”, este mesajul deputatului PMP postat pe pagina sa de Facebook, însoţit de un video în care apare trolerul.

„Sper să dăm jos acest Guvern. Guvernul Dăncilă să-şi ia valiza şi să plece acasă, în Teleorman, unde îi este locul”, spune Tomac în clipul video.

O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunţat, sâmbătă seară, Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată #Teleormanleaks. Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-05

TAGURI: eugen tomac, parlament, motiune de cenzura, valiza,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Noi 2018

Bai abjectule bai javra ai terminat cu chiorul de lins in cur si acum lingi nazistii Bai curva masculina!TOLOMAC PROST
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...