2019-01-16 12:11


Tomac, ATAC DUR: Dragnea a pierdut contactul cu realitatea; se crede Ceauşescu

 |  12:14
Tomac, ATAC DUR: Dragnea a pierdut contactul cu realitatea; se crede Ceauşescu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat miercuri că liderul PSD, Liviu Dragnea, care susţine că s-a încercat asasinarea lui, "a pierdut contactul cu realitatea".

"Liviu Dragnea se crede Ceauşescu. Aşa cum pe Ceauşescu au vrut să îl îndepărteze 'agenturili străine', lui Dragnea i-a pus ochi răi 'un om foarte celebru în lume'. Scenariul se repetă... Deja s-a creat o monstruoasă coaliţie a celebrităţilor mondiale pentru debarcarea sau chiar eliminarea fizică a mult mai cunoscutului Liviu Dragnea din Teleorman. Se pare ca deţinătorul adevărului absolut, al treilea om în statul român şi preşedinte al partidului de guvernământ, a pierdut contactul cu realitatea şi, în disperare de cauză, dă drumul întregii sale imaginaţii pentru a convinge că fără el nu se poate întâmpla nimic bun în România. Adevărul este că, la fel ca Nicolae Ceauşescu, Liviu Dragnea nu are nevoie de niciun ajutor pentru a se auto-elimina din politica românească", a scris Tomac, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că, anul trecut, asupra sa a avut loc o tentativă de asasinare.

Întrebat la Antena 3 dacă se doreşte să fie omorât, dacă este ameninţat cu moartea şi dacă are informaţii că s-ar pune la cale asasinarea sa, Dragnea a declarat: "Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (...) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: eugen tomac, liviu dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

FALS...Dragnea nu e deloc ultimul mohican..SUNT O GRAMADA CARE SUNT MULT MAI RAI DECAT CEAUSESCU..si o alta gramada de CURVE IMPUTITE SI ANALFABETE MULT MAI PROASTE DECAT ELENA CEAUSESCU.....ne conduc PORCiI SI CURVELE care slugaresc MARELE LICURICI
TOLOMAC PROST
22 Aug 2018

Tu ucraineanule du te in p m si fa politica in ukraina Lai supt pe pisatul ala tembel si curvar iar acum te ai dat la Sterpul natieiAveti un partidut cu balamale si voi sugeti pe unde puteti Siktir
ANONIM
22 Aug 2018

Liviu Dragnea este un patriot roman spre deosebire de voi in frunte cu iohanus care sunteti vanduti strainatatii
@ANONIME...
23 Aug 2018

PATRIOT, NU RIMEAZĂ CU PENAL! E UN ORDINAR, CA MAJORITATEA CELOR DIN PARLAMENT! NIȘTE SUGĂTORI DE FONDURI, DE BANI (MULȚI!), NIȘTE SFIDĂTORI AI CELUI MAI ELEMENTAR BUN-SIMȚ, NIȘTE LICHELE DOVEDITE, DAR NU ȘI DE JUSTIȚIE CARE-I ASERVITĂ LOR! IAR JUSTIȚIA...ȘTIM NOI CUI!
Random imageUltimele stiri

loading...