2019-05-19 15:45


Tomac, despre Dragnea: Delir! Ăsta se crede un mic Ceauşescu

 |  09:57
Tomac, despre Dragnea: Delir! Ăsta se crede un mic Ceauşescu

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, cataloghează drept ”delir” afirmaţiile liderului PSD Liviu Dragnea, spunând că personajul ăsta condamnat de două ori visează să ajungă chiriaş la Cotroceni, crezându-se ”un mic Ceauşescu”.

”DELIR. Da, e limpede că a luat-o razna. Se ia de multinaţionale, de liderii europeni, de toate instituţiile necontrolate de el, de oricine îi spune în faţă că este dus cu sorcova! De fapt, aseară MARELE ANUNŢ era altul - ca să avem un sfârşit de an amuzant, ne spune personajul ăsta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puţin, că visează să ajungă chiriaş la Cotroceni... Ăsta se crede un mic Ceauşescu”, a scris Eugen Tomac, vineri, pe Facebook

În opinia liderului PMP, „va fi cel mai mare eşec al PSD”, Tomac spunând că este sigur că Liviu Dragnea nu va intra în turul doi.

”PS: #babaiatule, mai bine ţi-ai lua nişte consilieri care să-ţi spună adevărul, că lumea nu mai suportă să-ţi audă aiurelile, nu să-ţi spună doar ce vrei să auzi şi să-ţi ridice ode! Nu de alta, dar iţi mănâncă degeaba banii!”, încheie preşedintele PMP.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că vrea ca, într-un timp rezonabil, să se ajungă la concluzia că este nevoie ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale, iar apoi să fie desemnat cel care are cele mai mari şanse. Dragnea afirmă că nu respinge "nicio variantă".

"Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, dar cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze", a adăugat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-28

TAGURI: eugen tomac, pmp, dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Dec 2018

Iar tu semeni cu Hâncu....de la galați. ..marș la cocaină, porcule....ALUPIGUS si MUIE MULTA DE REVELION
ANONIM
28 Dec 2018

Iar tu semeni cu Hâncu....de la galați. ..marș la cocină, porcule....ALUPIGUS si MUIE MULTA DE REVELION
ANONIM
28 Dec 2018

Zici ca ai terminat treaba la Basarabia pork prostTe ai pripasit pe la noi din Ismail Acolo gata ai dus tara pe culmi de glorie si ai venit in Romania sa o salvezi si pe eaScarba nesimtita Ai lins un chior care si a batut jok de Romania cu partidele voastre aiuriteAcum abia treci pragul electoral dar arunci petarde spre PSDDaca nu ti convine ai 2 variante :ori pleci la Ismail sa ti desavarsesti talentul de lingau ori ramai si urci partidutul sus Ultima este cu cantec pentru ca va stie lumea ce ati facut
ALUNELU
28 Dec 2018

Greșești domnule Tomac , Ceaușescu n-ar fi avut curaj să facă ce face Dragnea.!! Cu capul pe butuc , Ceaușescu, și deabia , deabia , a promis 100 de lei , la fiecare.!!
@ ALUNELU
28 Dec 2018

Ce a facut dragnea bolsevicule ? Inflatia dusa la 5,6% , robor dus la 3,6% , taxele locale marite , datoria externa dusa la peste 100 miliarde euro , 29000 de PFAuri inchise , deficitul comercial dus la 1,9 miliarde euro LUNAR , izolarea Romaniei in plan international , a distrus justitiasi sanatatea , 59 de copii morti de rujeola in spitale infecte cu manageri numiti politic de psdraknea , manualele scolare tiparite gresit de clientela psd , pensii si indemnizatii speciale de sute de milioane pe luna , a schimbat 74 ministri in doi ani , a numit o analfabeta p.m. , a politizat toate institutiile cu analfabeti psd , nici un metru de autostrada , nici o scoala , spital sau gradinita construita , adistrus mediul privat printr-o legislatie facuta de incompetentii orlando si puscariasul vâlcov. Acestea sunt o mica parte din '' REALIZARILE'' MAFIEI PSD. TOATE PSEUDO-MARIRILE DE PENSII SI SALARII AU DISPARUT IN INFLATIA CEA MAI MARE DIN EUROPA 5,6%.
ANONIM
28 Dec 2018

DA.. DRAGNEA-I UN MIC CEAUSESCU IAR TU UN MARE KAKAT TRADATOR DE TARA TE-AI OPLOSIT IN ROMANIA SUB ARIPA UNUI BANDIT CHIOR NESIMTITULE DE-AR FI CEAUSESCU, NAZISTI CA IOHANIS SI DOBITOCI CA TINE N-ATI GROHAI IMPOTRIVA ROMANILOR
ășTIA-S CEAUșEșTI
28 Dec 2018

multiplicați! Credeți voi că, cizmarul - semianalfabet cu a lui consoartă-curvă-cutră-țărancă proastă....ar fi putut rămâne 26 de ani în fruntea țării ăsteia, DACĂ SECURIȘTII ȘI INTELECTUALII DE MUCAVA NU I-AR FI SULFAT EI...ÎN CUR ȘI LUI, ÎN TARAGOT? Adică, ca să intre în grațiile NEBUNULUI ȘI NEBUNEI, CHIMISTĂ DE RENUME MONDIAL, ÎI/LE HRĂNEAU PARANOIA ȘI CULTUL PERSONALITĂȚII, ÎNȚELES? CUM FU ATUNCI, AȘA E ȘI-ACUM = CRETINII DIN POLITICA POST-DECEMBRISTĂ NU HALESC DECÂT PROȘTI, ANALFABEȚI FUNCȚIONALI CARE ȘI-AU CUMPĂRAT DIPLOME CA SĂ ȚI LE-ARATE ȚIE CÂ SUNT NIȘTE KK-CIOȘI CU STAIF! Așa vezi arătările de ieri care stau pe după perdea, pitiți, la căldura unui șemineu și cu sacul de bani la picioare, undeva...dincolo de Cernica, unde-și au toți MAFIOȚII POLITICI VILOAIE, uitându-se la cei pe care i-au FORMAT(AT) DUPĂ EI, ȘCOLINDU-SE ÎN FURĂCIUNI ȘI PARANDĂRĂTURI, MAI ABITIR CA EI! E-adevărat, lumea în RO, s-a împărțit în 3: cei care pleacă din țară scârbiți peste POATE, cei care supraviețuiesc a) suferind ca niște câini un sistem nedrept, opresor și VĂDIT părtinitor, MAFIOT b) cei care COPIAZĂ la nivel MICRO ceea ce fac lichelele la nivel MACRO, și 3. cei care slujesc MAFIOȚILOR dintr-un mimetism orb votând lichele, șerpi, năpârci, scorpioni și alte lighioane fie pentru că au făcut parte din SISTEM la un moment dat, fie dacă-s săraci și proști - le este dor de kk-tul comunist în care au trăit, muncit și s-au simțiti bine, în siguranță...și-aici mă refer la masa amorfă de pensionari de-ce-re-brați, CALIBRAȚI după chipul și asemănarea mafioților pe care-i adoră, îi pupă în cur, îi votează și COMENTEAZĂ pe-aici sau aiurea...numai ca să se afle în treabă ori ca să-și justifice OBEDIENȚA GREȚOASĂ made of sindrom Stocholm!
@ASTIA S CEAUSESTI
28 Dec 2018

poti grohai non stop nazi Nimeni nu te baga in seama!
ANONIM
28 Dec 2018

De grohăit grohăiți voi, puturoșilor, asistaților! De VORBIT, vorbesc oamenii normali la cap, nu obsedații care huruie pe-aceiași PLACĂ de gramofon, stricată! Iar dacă nimeni nu mă bagă în seamă... TU, de ce te-ai băgat TOTUȘI în seamă, ”comentând” la ceea ce am scris eu?! DE FRAIER, DE PUTOARE CU MINTEA ODIHNITĂ, D-AIA! SYCTIRRRRR!
ANONIM
30 Dec 2018

,,Putoare,cu mintea odihnita,,...ce sa ti povestesc !Partide istorice de sorginte criminala cum este PNLul cu atatea putori provenite si din organizatia mafiota a PDLului de la care te astepti la o opozitie normala ,constructiva ,observi ca nu stiu nici cu ce se mananca democratia Au minti odihnite este un fel de a spune in realitate mintile lor sunt exaltate saltarete ,atinsa de molima capielei si a oligofrenieiHamae ca vor sa conduca tara ,niste putori proaste Au mai condus o cand au tras cu tunul in oameni si au ucis sate intregi de sus pana la Dunare ,Acum recent au inchis spitale in loc sa le refaca (nu e mai usor pentru niste hoti prosti !)Dar si mai recent au dat foc la cluburi ca sa schimbe gunvernulSi au pus pe post de guvern niste putori diletante De aceea ne intrebam :care sunt minti odihnite si puturoase Mi se pare ca te ai deplasat unde nu trebuia Mergi inspre dreapta
ANONIM
30 Dec 2018

NU MERG NICI SPRE DREAPTA, NICI SPRE STÂNGA PT.CĂ NU-I SUPORT PE NICIUNUL! TOȚI SUNT PUTORI, CE N-AI ÎNȚELES?! Să mai crezi pe unii sau alții, arată că n-ai mintea la tine, ACASĂ!
Random imageUltimele stiri


STARBAG