2017-01-20 13:59

POLITICA


Tragedie din cauza drogurilor? Cocaină, în părul căpitanului navei Costa Concordia

 |  15:43
Tragedie din cauza drogurilor? Cocaină, în părul căpitanului navei Costa Concordia

Potrivit avocaţilor care îi reprezintă pe supravieţuitori au fost găsite urme de cocaină pe un fir de păr recoltat de la Francesco Schettino, căpitanul navei Costa Concordia, dar medicul specialist care a efectuat analizele pentru procurori nu a găsit droguri în probele de urină şi păr.

Francesco Schettino, în vârstă de 52 de ani, se află în arest la domiciliu în locuinţa sa din apropiere de Napoli, în timp ce este anchetat pentru ucidere din culpă şi abandonarea navei, atunci când aceasta a lovit o stâncă în apropiere de coasta italiană la 13 ianuarie. Bilanţul victimelor ar fi de 32 de morţi, inclusiv 15 persoane ale căror cadavre nu au fost găsite.

Grupul italian pentru protecţia consumatorului Codacons, care îi reprezintă pe unii supravieţuitori, susţine că probele de ADN au fost luate la 17 ianuarie, adăugând că rezultatele sunt "foarte ciudate". Acesta le-a cerut procurorilor să ordone un alt test pentru a vedea dacă probele au fost contaminate, manipulate greşit în mod accidental sau schimbate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

TAGURI: Francesco Schettino, Costa Concordia, cocaina, arestat, locuinta, nava, 13 ianuarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image