2019-01-16 19:20


Traian Băsescu: Abia aștept să fiu chemat în instanță

 |  08:58
Traian Băsescu: Abia aștept să fiu chemat în instanță

Traian Băsescu a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că s-a depăşit o limită de funcţionare a statului de drept, iar el abia aşteaptă să fie chemat în instanţă.

„Ce s-a întâmplat din 2015 încoace e mizerabil. Nu mi s-a comunicat de ce mi se refuză audierea. Trebuie să vorbesc înainte ca aceşti oameni să fie condamnaţi. Nu mai pot rămâne neutru legat de ceea ce se întâmplă cu câteva persoane. S-a depăşit o limită de funcţionare a statului de drept şi nu voi permite asta. Eu de abia aștept să fiu chemat în instanță, fie în dosarul doamnei Udrea, fie în cel al lui Bica”, a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că dorește să fie audiat în calitate de martor în dosarul Alinei Bica, lucru care a fost refuzat de instanță.

„Aş putea ca martor în procesului Alinei Bica să spun mult mai multe decât v-aş putea spune dumneavoastră. Mi se refuză dreptul de a fi martor în procesul Alinei Bica, ceea ce e foarte greşit. Va fi un moment în care voi începe să vorbesc public. Instituţiile statului nu pot transforma statul într-unul mafiot care dispune arestări după bunul plac. Vreau să fiu martor în procesul doamnei Bica. Instanţele au refuzat şi nu este corect. Cer public să fiu audiat legat de Bica, Udrea şi fostul preşedinte ANI, în instanţă", a precizat Traian Băsescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-25

TAGURI: traian basescu, asteapta, cheama, instanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA TEREZA DE PLESHKOI
25 Iul 2016

ASA IUBY...SA NU RECUNOSTI NIMIC DECAT IN FATZA MARII ADUNARI NATIONALE...NICI UN TRIBUNAL NU E BUN DACA NU E CONDUS DE "AI NOSTRI".....TRAILES BAHTALO STUPID PEOPLE....TRAIASCA BICA...BERCEA MONDIALU...DANIEL MOLDOVEANU....GEORGE MAIOR...ISARESCU...STEINMETZ....TAL SILBERSTEIN...TRUICA....IZMENARU....URAAAA URAAA URAAAA...TOT INAINTE TOVARASI....TRAIASCA KOMINTERNUL...SI CURVELE NOASTRE....CAPITALISMUL DE CUMETRIE....LICURICIUL.....>>>>>>>>CONCLUZIA>>>>>ADUCETI DREAQU GHILOTINA SI DECAPITAI PORCUL ASTA>>>>>>>>
ION CREANGA
25 Iul 2016

Ia si sfonu pentru sprit,ochiul de sticla, Blaga si Videanu gata să mergi la judecați coane Fanica sa-ti reperezi onoarea de hot patentat,huo,huo!!!!!!!
DOFTORUL
26 Iul 2016

PUNE-TI O PUNGA CU GHEATA IN CAP SI UNA IN CHILOTI POATE TE TREZESTI LA REALITATE PIRATULE.
Random imageUltimele stiri

loading...