2019-03-23 08:51


Traian Băsescu: Adversarul MP este combinația PSD - PNL, care e împânzită în toată țara

 |  17:32
Traian Băsescu: Adversarul MP este combinația PSD - PNL, care e împânzită în toată țara

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, că marele adversar al MP este PSD, „un partid depăşit de vremuri”. Băsescu a ţinut să precizeze că adversarul MP este „combinația PSD - PNL, care e împânzită în toată țara încă de la alegerile din 2012”.

"Marele nostru adversar este PSD. PSD este un partid depășit de vremuri și, alături de aliații săi, trebuie scos de la putere, fie că vorbim de puterea locală sau de puterea la nivel național. Când vorbesc la aliați mă refer și la PNL. (...) USL e în floare și s-a văzut acest lucru, miercuri, la Camera Deputaților, când atât PSD cât și PNL s-au retras din sală și nu s-a întrunit numărul de voturi pentru aprobarea arestării deputatului Păun. Deci, acesta este adversarul nostru; combinația PSD — PNL, care e împânzită în toată țara încă de la alegerile din 2012. A fost un moment în care au înșelat electoratul, pe fondul unor măsuri pe care noi a trebuit să le luăm pe timp de criză. Avem obligația să-i readucem acolo unde le este locul — în opoziție. Pentru că PSD nu mai este un partid care reprezintă viitorul, cum și noul PNL nu este un partid care mai poate asigura viitorul acestei țări. Viitorul acestei țări este Mișcarea Populară. Trebuie să fie o mișcare care să atragă toate generațiile alături de ea", a declarat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Acesta le-a transmis membrilor partidului că au misiunea de a continua modernizarea statului român.

"Ideea pe care vreau să v-o transfer este aceea de continuare a modernizării statului român, (...) procesele în România în ceea ce privește democratizare statului nu sunt niște realități definitiv câștigate. (...) Pentru noi, momentul alegerilor locale este extrem de important. Pe de o parte pentru a veni cu un suflu nou în administrația locală, iar pe de altă parte pentru a crea platforma de pe care MP să obțină un rezultat bun, într-un procent de 20%, la alegerile legislative", a completat Traian Băsescu.

Preşedintele Mişcării Populare a susţinut că MP „trebuie să aducă un suflu nou în administrația locală”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-20
Citeste si:
Traian Băsescu, precizări despre ce înseamnă o clasă politică nouă

TAGURI: traian basescu, adversar, mp, combinatie, psd, pnl, impanzita, toata, tara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...