2019-01-23 05:15


Traian Băsescu: Alina Gorghiu recunoaşte că a nenorocit o ţară ca să lupte împotriva mea

 |  07:40
Traian Băsescu: Alina Gorghiu recunoaşte că a nenorocit o ţară ca să lupte împotriva mea

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat luni seara, la B1 TV, că o apreciază mai mult pe Alina Gorghiu, întrucât liderul PNL recunoaște că „a nenorocit o ţară” ca să lupte împotriva lui. Fostul şef al statului a susţinut că "locul electoratului PDL este la PMP".

Reacţia lui Traian Băsescu vine după afirmația Alinei Gorghiu, potrivit căreia USL a fost o construcție pentru a lupta împotriva lui.

"Așa este. Uite, deși nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaște că au nenorocit o țară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declarația asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu", a afirmat Traian Băsescu, întrebat despre o afirmația președintelui PNL, potrivit căreia USL a fost "o greșeală, o construcție pentru a lupta împotriva lui Traian Băsescu".

Fostul şef al statului a mai spus că "locul electoratului PDL este la PMP".

"Eu îi mulțumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulțumesc, a fost foarte corectă. Eu sper ca această declarație trezește nu pe politicienii PDL, de care m-am despărțit brutal, pentru că au furat o Convenție unii din ei, dar electoratul PDL să înțeleagă că locul lor nu este să susțină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP", a subliniat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-29

TAGURI: traian basescu, alina gorghiu, recunoaste, nenoroceste, tara, lupta, impotriva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
29 Noi 2016

DA BAI QIOMBETE.....O TARA INTREAGA S-A SATURAT DE TINE SI DE CURVELE TALE "KUSHER" MARMOTELE LUI MAGUREANU SI BIVOLARU.........DE TERORISTII "KUSHER".... DE MAFIA IMOBILIARA "KUSHER"......TE DUCI LA PUSCARIE...UITE-A SA......CA E "KUSHER".......TE-N MORTII MATII DE SPURCACIUNE
OMUL MUNCII
29 Noi 2016

crocodil idiot,mistocar si usl-ist, bai nene la citi smenari si jefuitori au produs partidele aparate prin spusele tale ,base e copil de mingi . asta gindim, asta avem, fomisti,asistati social si ff. multi pupincuristi.
CROCODILUL FLAMAND
29 Noi 2016

SA DEA DUMNEZEU TU SI MAFIA TA SA STATI IN PUSCARIE EXACT ATATI ANI CAT A ASTEPTAT BIATA MAICA-MEA SA-SI PRIMEASCA PROPRIETATEA>>>>>>>>>>>>>27DE ANI DE "DEMOCRATIE ORIGINALA SCARBOASA"SI INCA NU A PRIMIT-O............SA MURITI IN PUSCARIE.....BASTA....AMEN..............CAT DESPRE MAFIOTII CARE MI-AU ASASINAT PRIETENUL SI AU INCRCAT SA MA ASASINEZE.....DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE SUFLETELE LOR.............PE CARE SI LE-AU VANDUT SATANEI
ANONIM
29 Noi 2016

Considerati ca Vasescu continua sa isi acorde multa importanta chiar si dupa ce a fost concediat de 7,4 milioane de votanti ?
ANONIM
29 Noi 2016

Autopozitionarea Vasescului ca element care este centrul principal al unei actiuni de lupta politica dusa de o pesoana de sex feminin considerati ca pune in evidenta latura narcisista a acestuia ?
ANONIM
29 Noi 2016

Ati mai observat si altii care sa se "impauneze" si sa isi acorde atata importanta in politica romaneasca precum tovarasul Vasescu ? Poate domnul Taricelu ar mai fi asa de apropiat de tovarasul Vasesci, ca deprinderi de "prezenta publica" ?
ANONIM
29 Noi 2016

Deci, considerati ca tovarsul Vasscu ar reprezenta acea latura narcisista a fostilor comunisti in vreme ce domnul Taricelu ar pretide ca iar reprezenta pe "liberalii" din aceeasi categorie ?
ANONIM
29 Noi 2016

Cititi si voi la comentariul anterior despre domnul Taricelu "i-ar reprezenta" ?
ANONIM
29 Noi 2016

Dupa ce a ingenuncheat sistemul, politicienii care i se opuneau facura ceea ce ar fi zis doamna Gorgiu ,din tara ? Dupa cea ce zise ce zise ce ar mai putea zice despre "realizarile" din timpul mandatelor, ca ar fi ajuns tara asa cum ar fi ajuns dupa luptele cu politicienii care i s-au opus ? ce s-a luptat cu politicienii sistemului ingenuncheat anterior ?
ANONIM
29 Noi 2016

Deci, nea Traian ajunse la concluzia ca nu fusera "realizari" in mandatele dumnealui, pentru ca tara ar fi ramas asa cum zise doamna Gorghiu dupa luptele cu politicienii ?
Random imageUltimele stiri

loading...