2019-03-26 18:45


Traian Băsescu anunţă miza declaraţiilor lui Klaus Iohannis privind Antenele

 |  07:04
Traian Băsescu anunţă miza declaraţiilor lui Klaus Iohannis privind Antenele

Preşedintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că miza declarațiilor președintelui Klaus Iohannis în legătură cu trustul Intact a fost "să nu fie tocat" de Antene.

"Miza declarațiilor președintelui Iohannis (în legătură cu executarea silită a trustului Intact de către ANAF — n.r.) e să nu fii tocat la Antene, de asta și slugărnicia de la Senat. Penibil! Oameni politici care știau foarte bine ce înseamnă o hotărâre judecătorească nu știau cum să acuze mai tare aplicarea legii. La președintele Iohannis au fost mai multe componente: a fost componenta Mihalache în primul rând (...), deci s-a vrut realizarea unei frății între Palatul Cotroceni și Antene. Un alt element a fost propria situație a lui Iohannis — și dânsul este în situația în care poate fi executat, pentru că are o hotărâre definitivă pe unul din imobilele de la Sibiu. Al treilea element este tot teama de Voiculescu, de forța mediatică a trustului", a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte este de părere că şeful statului, Klaus Iohannis "a fost îndemnat" să facă prima declarație în legătură cu trustul Intact și problemele cu ANAF.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-22
Citeste si:
Traian Băsescu vorbeşte despre posibilitatea de a intra în lupta politică

TAGURI: traian basescu, miza, declaratie, klaus iohannis, antene
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...