2018-12-10 21:54


Traian Băsescu aşteaptă ca fratele său să fie eliberat: Îmi voi petrece prima seară cu el

 |  08:39
Traian Băsescu aşteaptă ca fratele său să fie eliberat: Îmi voi petrece prima seară cu el

Traian Băsescu a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că îşi va petrece prima seară cu fratele său, Mircea Băsescu, după ce acesta va fi eliberat din închisoare. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că nu a înţeles unde s-au dat cei 250.00 de euro fratelui său, în condiţiile în care acesta din urmă a susţinut că nu i-a luat.

”Măcar să-l văd acasă. Slavă Domnului că Curtea de Apel nu a mers şi la confiscarea casei, să îl lase la bătrâneţe fără casă, în condiţiile în care nu a luat bani”, a completat Traian Băsescu.

Mircea Băsescu poate fi eliberat condiţionat din închisoare, Judecătoria Medgidia admiţând, joi după-amiază, solicitarea acestuia.

Hotărârea instanţei nu este însă definitivă.

Mircea Băsescu a fost condamnat la patru patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Acesta a fost acuzat că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-07

TAGURI: traian basescu, frate, eliberat, petrece, prima, seara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GUFI
07 Oct 2016

Unde or fi acei bani se stie si vor fi scosi la iveala numai dupa ce se vor linistii apele.
GUFI
07 Oct 2016

Unde or fi acei bani se stie si vor fi scosi la iveala numai dupa ce se vor linistii apele.
MERTIC VICTOR
07 Oct 2016

Ce japita nesimtita batranul asta pisorcos si betiv Fratesu nu a luat bani si vai ce bine ca nu i a luat casa ca ramanea labatranete pe drumuri Mincinos nebun Tot spune de altii ca s mitomani cand el este mincinosul mincinosilor Panarama psihopata o sa dai socoteala odata si o data n avea grija Nimeni nu ramane nepedepsit fiinta abjecta
VARATEC MARIUS
07 Oct 2016

Daca nu va fi judecat poama asta inseamna ca traim in cele mai negre momente din istorie exact ca in anii 1950 CAND COMUNISTI DE TEAPA LUI hoti si borfasi hotarau cine sa mearga la puscarie Oameni buni prieteni asa nu se mai poate hai sa nu mai permitem la conducerea acestei tari batrani betivi comunisti securisti Vremea lor a trecut Avem oameni tineri care stiu ce vreau Sa nu mai permitem ca hotii sa faca legea Ati vazut ce a facut dobitocul asta nebun in cei 10 ani A marit datoria externa la 120 de miliarde euro de la 40 cat era inainte de venirea lui O AMENI BUNI PRIETENI JIGODIILE ASTEA RAD DE NOI jUSTITIA LE ESTE ASERVITA LOR SI BAGA LAPUSCARIE OAMENI NEVINOVATI PRIN DOSARE FACUTE LA COMANDA Doamna gorghiu ne invita sa plecam din tara daca nu ne convine Ea este bagata pana in gat in afaceri dubioase
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
07 Oct 2016

JEGULE , VA OMOARA TIGANI TOT NEAMUL . M-AM SATURAT DE TINE SI CURVELE TELE CU MAFIA ITALIANA , DAR SI METRESA TA . SCIRBA ORDINARA . AI DISTRUS FLOTA DAR SI TOATA INDUSTRIA FACUTA PRAF FIARE VECHI SI TRIMISA DE FRATITU IN TURCIA , CU TOTI TIGANI COLABORATORI .
ANONIM
07 Oct 2016

DACA A LUAT BANI ESTE VINOVAT....A SPUS CAND L-AU INREGISTRAT ...A APARUT SI LA T.V. ...DAR IN ROMANIA NU SE PUNE....ADICA NU ESTE VINOVAT PENTRU CA ESTE FRATE CU ...UN FOST PRESEDINTE...LEGEA E LEGE PENTRU TOTI ...DAR LA NOI SUNT SI EXCEPTII...PROSTII PLATESC SI BOIERII SE BOIERESC...ADICA AU ALTA LEGE....ASA ESTE JUSTITIA...PACAT... DIN ACEST MOTIV NU MAI AVEM INCREDERE IN JUSTITIE
ANONIM
07 Oct 2016

SA VEZI CIRC , CIND TIGANI SE VOR DUCE CU DOSARUL LA HAGA . DAR NEVOTATA LEGE A RASPUNDERI MINISTERIALE , DESPAGUBIRILE VOR FI PLATITE TOT DE NOI .
CROCODILUL FLAMAND
08 Oct 2016

lumea nu realizeaza ca individul bashinos nu mai are niciun fel de imunitate,de aia e disperat sa ajunga din nou demnitar sa scape de procese/tot la fel si Mona Lisa de la Plescoi >>Astia doi risca zeci de ani de puscarie daca le ajung dosarele la instanta
Random imageUltimele stiri


loading...