2019-03-25 00:19


Traian Băsescu: Călin Popescu Tăriceanu nu a avut nevoie să ia mită

 |  07:43
Traian Băsescu: Călin Popescu Tăriceanu nu a avut nevoie să ia mită

Traian Băsescu a declarat sâmbătă seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este un om cu bani, care n-a avut nevoie să ia mită.

Chestionat dacă ținta în dosarul lui Bogdan Olteanu este Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu a răspuns negativ.

"'Nu cred. (...) Îl știu pe Tăriceanu, Tăriceanu e un om cu bani. El n-a avut nevoie să ia o mită de un milion, de asta n-am crezut-o de la bun început. Deci indiferent care e părerea mea despre el, din acest punct de vedere, la cât îl cunosc, nu cred că Tăriceanu este omul care să condiționeze o numire pe bani", a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai precizat că ținta în acest caz este "primitorul banilor".

"Cred că în acest caz, ținta este primitorul banilor, pentru că a fost la schimb, și Bogdan Olteanu a și făcut greșeala să anunțe el, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, (...) cine va fi noul guvernator al Deltei Dunării. N-a anunțat-o Executivul, n-a anunțat-o Tăriceanu, deci ceva e în neregulă. (...) Ce treabă avea președintele Camerei Deputaților să anunțe cu două zile înainte de numire că Liviu Mihaiu va deveni guvernatorul Deltei?", a subliniat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte s-a declarat convins de faptul că în acest caz DNA n-a mai avut nevoie de suport popular, pentru că este "cu temele foarte bine făcute".

"După liniștea cu care DNA a dat drumul la acest caz și la măsurile împotriva domnului Olteanu, părerea mea este că DNA n-a avut nevoie de suport public și de spectacol, pentru că e sigur pe el. Nu am dubii aici (...) Una este când un om dă bani la partid și spune: 'Vreau să dau bani la partid, dar nu vreau să mă scrieți acolo, că nu vreau să apar în Monitorul Oficial'. Că îi ia partidul sau nu-i ia, e o altă chestiune. Dar aici este vorba de numirea, de condiționarea banilor de numirea unui om, deci este mită", a explicat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-31

TAGURI: traian basescu, calin popescu tariceanu, nu, are, nevoie, ia, mita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
31 Iul 2016

MA BORFASULE AI STIUT DE JMEN , ACUM AI ARUNCAT DOSARUL CU OAMENI TAI DIN SISTEM . HOTIA ESTE DESFINTAREA LUI SI OCUPAREA LOCULUI 3 DINTRE PARTIDE . DEGEABA NU TE-AI UNIT CU - U N P R - LUI IZMENARU SI MADAM PLESCOI CARE DUCEA TICALU SA PISE PE RIND LA TOTI . SA LE BEI PISATUL LA TOTI .
CROCODILUL FLAMAND
31 Iul 2016

QIOMBETELE E DISPERAT.....PAI UITE UN EXEMPLU...UNDE S-AU BATUT EL SI TARICEANU PE ACEEASI SPAGA............CELE 5MILIOANE DE EURO DE LA RUSII CU ALRO...PENTRU ENERGIE IEFTINA DE LA STAT....CASTIGATOR BASESCU....PRIN UDREA-COCOS..............TARICEANU S-A ALES CU BILETELUL ROZ..IAR UDREA A DUS BANII LA COTROCENI>>>>>>>>>>>>>>>ASA ESTE BAI QIOMBETE......TARICEANU NU ARE NEVOIE DE BANI...CA VINE UDREA SI IA TOT...PENTRU TINE BINEINTELES>>>>>CA SA TRAIESTI BINE TU MAFIOTUL....NU FRAIERII...NICI MACAR TARICEANU NU AVEA LOC DE LACOMIA TA...AVETI UN SCOTCH LAT?...ESTE CAZUL SA-I LIPITI BOTUL ACESTUI PORC...DEJA A INCEPUT SA RAGAIE SI MIROASE URAT
ANONIM
31 Iul 2016

TOPIT IN ZMOALA . CHELTUIE BANI CU MASINI , OAMENI , VILE , PROTOCOALE , TRAGE SFORILE SA NE AMAGEASCA , FLOTA DE 500 VAPOARE MARI DISTRUSA . CINE II APROBA ATITIA OAMENI SI BANI , CHELTUIELI ? BLESFAMIA DRACULUI .
ANONIM
01 Aug 2016

De ce considerati ca Basescu zice ca stie numai de 300.000 cand se sutine in presa ca ar fi vorba despre 1.000.000 si de unde o fi aflat ca Tariceanu are bani si nu isi mai doreste ? Oare cand l-a anuntat pe Tariceanu prim ministru ?
LUMINITA
19 Aug 2016

Cum de sunt astia plini de bani?Cum de pentru ei stiu sa-i faca dar pentru tara stiu doar s-o vinda si s-o saraceasca ca apoi sa spuna ca nu pot sta la coada ca lucreaza pentru folosul poporului?Care popor,poporul lor de hiene care trog in toate partile de biata Romanie !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...