2018-12-14 19:09


Traian Băsescu: Cultura imigranților manifestă dispreț față de femei

 |  07:06
Traian Băsescu: Cultura imigranților manifestă dispreț față de femei

Traian Băsescu a afirmat, miercuri seara, că imigranții nu se pot adapta la cultura europeană deoarece vin din state construite pe religie. Fostul preşedinte a explicat că această cultură a imigranților manifestă dispreț față de femei.

”Eu plec de la premisa că, neîncepând încă procesul de transfer către România, România încă mai poate spune ”nu”. Nu o spun demagogic. pur și simplu spune ”nu” și și-l asumă. Sunt atât de consecvent pentru că am lucrat 12 ani în lumea arabă, nu am văzut-o doar la televizor. Când vorbim de state islamiste, de islamism, vorbim de state construite pe religie, nu discutăm de state laice. Deci discutăm de state a căror cetățeni sunt educați în spiritul Coranului. Cultura lor, de exemplu, manifestă dispreț față de femei. E un exemplu arhicunoscut. Poți să-i tai gâtul, s-o bați cu pietre în piața publică... Nu se pot adapta la cultura europeană”, a afirmat Traian Băsescu, la B1 TV. 

Fostul preşedinte a vorbit şi despre situația din Bumbești-Jiu, acolo unde, fără acordul autorităților locale, cineva de la centru a decis să pună un centru de refugiați de rezervă între două școli.

”Nu există soluție mai bună decât concentrarea pentru că trebuie supravegheați, păziți, cu serviciile asigurate. Dau dreptate primarului când spune că nu poți să-i așezi între două școli în care sunt copii. Are perfectă dreptate. Trebuie găsite soluții altele decât cele de utilizare a unor clădiri aflate în această situație. Avem unități dezafectate în alte locuri. Sunt cazărmi goale, neutilizate, păzite de doi paznici”, a afirmat Traian Băsescu.

Chestionat dacă numărul imigranților repartizați României va crește, fostul preşedinte a răspuns afirmativ. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: traian basescu, cultura, imigranti, manifesta, dispret, femei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
07 Ian 2016

Iar tu Matrozule erai sub fusta lui Udrea , Bica , ii miroseai basinile . Ai furat tara cu curvele tele .
Random imageUltimele stiri


loading...