2016-10-24 14:02

POLITICA


Traian Băsescu: Dacian Cioloș a pus ouăle peste tot cu o șmecherie și o viclenie incredibilă

 |  07:27
Traian Băsescu: Dacian Cioloș a pus ouăle peste tot cu o șmecherie și o viclenie incredibilă

Traian Băsescu a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că premierul Dacian Cioloș vrea să fie în tabăra câștigătoare fără să riște. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că Cioloș „a pus întotdeauna ouăle peste tot cu o șmecherie și o viclenie incredibilă”.

"L-am citit pe Cioloș. Cioloș vrea să fie în tabăra câștigătoare (...) fără să riște. Eu l-am susținut, eram președinte când s-a făcut actuala Comisie Europeană cu Jean Claude Juncker, pentru un mandat la agricultură. Aproape mă înțelesesem cu Juncker, ori pentru agricultură, ori pentru dezvoltare regională. (...) Îl sun pe Jean Claude, că se apropia încheierea Comisiei. Jean Claude Juncker fiind un PPE-ist înrăit îmi zice: Păi, Cioloș a venit la mine să-mi spună că dacă se dă portofoliul agriculturii la socialiști, el trece la socialiști. Ăsta-i Cioloș acum, ăsta e caracterul omului onest. (...) Dovadă, acum guvernează cu liberalii, dar șeful său de cabinet, mâna lui dreaptă ca și consilier este din PSD. Deci, Cioloș a pus întotdeauna ouăle peste tot cu o șmecherie și o viclenie incredibilă. Omul onest, același om onest l-a ținut pe Tobă (...), îl ține pe șmecherul ăla de la energie", a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că "Dacian Cioloș nu joacă piesa în care l-a pus președintele Iohannis și doamna Gorghiu și liberalii, ci joacă piesa lui". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: traian basescu, dacian ciolos, pune, oua, smecherie, viclenie, incredibilaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROUTER
19 Oct 2016

Lasa-l , poate apare si flota IPO din nou.Poate si flota comerciala a României... ce zici? P.S. Da-i un cot lui Vodcaroriu să dea ordinul: " Sa apara Flota!"

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Traian Băsescu: Platforma lansată de Cioloș e demagogică şi fără resurse Traian Băsescu a declarat, marţi seara, că platforma România 100 lansată de premierul Dacian... 19 Oct 2016 | (2)
Băsescu: Subscripția publică pentru achiziţionarea Cumințeniei Pământului - un referendum pierdut de Cioloș Traian Băsescu a precizat joi seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că subscripția... 14 Oct 2016 | (9)