2019-01-20 13:20


Traian Băsescu: De şase luni, toată lumea descinde în România. Spaima vine cu ura

 |  07:38
Traian Băsescu: De şase luni, toată lumea descinde în România. Spaima vine cu ura

Traian Băsescu a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că "de şase luni, în România, toată lumea descinde", făcând astfel referire la DNA, DIICOT, Poliţie şi ANAF. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că spaima vine în acelaşi timp cu ura şi trebuie să ne dorim o ţară în care instituţiile statului să fie în primul rând respectate şi mai puţin temute.

"De şase luni, în România, toată lumea descinde. DNA-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani pentru a ridica un «guler alb»; DIICOT-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani (singurii la care prezenţa masivă a mascaţilor este justificată). Poliţia descinde cu mascaţi şi cameramani; Jandarmeria însăşi descinde cu mascaţi şi cameramani; ANAF-ul descinde peste micile chioşcuri cu coloane de maşini şi armate de cameramani; Miniştrii descind în marile magazine însoţiţi de armate de cameramani. Şi toţi interpretează legea «de la caz la caz»", a precizat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte se întreabă dacă singura modalitate de a guverna este "instituirea spaimei de descinderile instituţiilor statului".

"Oare singura modalitate de a guverna ţara este instituirea spaimei de descinderile instituţiilor statului? Atenţie, spaima vine în acelaşi timp cu ura. Trebuie să ne dorim o ţară în care instituţiile statului să fie în primul rând respectate şi mai puţin temute", a afirmat Traian Băsescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: traian, basescu, sase, luna, toata, lume, descinde, romania, spaima, vine, ura, institutie, stat, respecta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
03 Mai 2015

SARACUTUL DE TINE....TE-AU DISCRIMINAT....AU DESCINS LA TOATE CURVELE TALE SI NU TI-AU CERUT APROBAREA....PAI ASTA PENTRU CA PESTELE SEF ERA MAGUREANU....ALA LE-A ADUS DE PE CENTURA SI LE-A BAGAT IN PATURI LA DOBITOCI CA TINE....ACUM PRECUM UN PREZERVATIV UZAT CURVELE SE SACRIFICA...SI SE TRIMIT LA PARNAIE....BOULE...PROBABIL CA AR TREBUI SA TE IA SI PE TINE...COMPLICE LA TRAFIC DE PREZERVATIVE UZATE....ALTADATA CAND FUTI TIGANCI VOPSITE SA LE PLATESTI CASH DIN PORTOFELUL PERSONAL... NU CU BANII MINISTERULUI TURISMULUI..AIA SUNT AI STATULUI...TEMBELULE
CROCODIL DE TABLA
03 Mai 2015

Matrozule tu ai furat cu neamul si curvele tele . Ai tinut dosarele 10 ani ca sa se faca gasca si furturile mare sa nu mai poata fii dovedite . Sa te arunce in mare la rechini , sa nu ramina nici cenuse din tine . Sa vezi cind Mahomezi va vomita de curvele tele si afacerile facute . Esti un tradator de tara piratule .
OPOZITE ADEVARATA
03 Mai 2015

Intr-adevar tara este pe un drum total gresit din noiembrie. Avem un Ficus la Palat stravezit,un guvern mafiot, un PNL si mai mafiot, nu ne-a ramas decat Mare Barbat Basescu sa faca Opozitie, sa ne informeze corect, sa traga semnale de alarma, sa faca politica adevarata: interna si externa. Era si Udrea pe baricade, dar atat de tare s-a temut Trinomul incat au arestat-o fara dovezi, fara judecata mai mult, au dus-o cat mai departe de Bucuresti pentru a ii ingreuna apararea, intrevederile cu avocatii, cu familia. Ce nu stiu Marii Mafioti din Noua Putere, este ca, nu s-au pus cu cine trebuie, Udrea este net superioara lor prin onestitate, corectitudine si Onoare. Femeia asta va iesi triumfatoare din aceasta mizerie ticluita in laboaratoarele securiste, iat Justitia va iesi umilita, se va descalifica in fata noastra, va fi invinsa se Adevarul blondei, astept acest moment cu nerabdare.
Random imageUltimele stiri

loading...