2018-10-16 08:49


Traian Băsescu, despre expertiza privind incendiul din Colectiv: Ceva nu este în regulă şi nu se leagă

 |  07:05
Traian Băsescu, despre expertiza privind incendiul din Colectiv: Ceva nu este în regulă şi nu se leagă

Traian Băsescu a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că este îngrijorat de întârzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că „ceva nu este în regulă şi nu se leagă” în ceea ce priveşte întârzierea în prezentarea rezulatelor expertizei făcute la Petroşani.

''Dacă mă îngrijorează ceva este întârzierea expertizei făcute la Petroşani (referitoare la incendiul de la Colectiv –n.r.). Ceva nu se leagă în ceea ce priveşte întârzierea în prezentarea rezulatelor expertizei făcute la Petroşani. Ceva nu este în regulă. Probabil rezultatele expertizei nu duc la toate concluziile acreditate până acum, nu neapărat la viteza de propagare a incendiului, ci la substanţele care au rezultat din acest incendiu. Este o părere'', a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte este de părere că se tergiversează prezentarea raportului final privind incendiul din clubul Colectiv.

„Au murit 63 de oameni. Avem o expertiză care a început acum o lună şi totuşi se tergiversează un raport final. (...) Eu am mai văzut expertize între două ape. (...) Cred că ceva nu se leagă. (...) să nu apară expertiză după ce s-au făcut toate probele, am fost asiguraţi public că s-a făcut o simulare nu chiar la dimensiuni, dar utilizând aceleaşi materiale... Îmi vine foarte greu să cred că această expertiză este permis să fie amânată'', a susţinut fostul preşedinte.

Traian Băsescu a comentat şi declaraţia făcută de directorul Institutului de la Petroşani privind expertiza din cazul Colectiv.

''Am văzut chiar astăzi (duminică –n.r.) o declaraţie a directorului Institutului de la Petroşani, acolo sunt cei mai buni profesionişti pe care îi are România. Dar când sunt 63 de morţi să spui <> .... Acolo sunt de scris 3 pagini, şi eu am fost expert al Ministerului Justiţiei pe probleme navale. Se scriu 10 pagini pentru descrierea procedurii, dar evenimentul va fi descris în 3. Descrierea evenimentului de la Colectiv va avea probabil 3-4 pagini'', a susţinut Traian Băsescu.

Fostul preşedinte s-a declarat convins de faptul că ''experţii de la Petroşani ştiu deja ce nu bate, ce nu se potriveşte cu versiunea de până acum''.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04
Citeste si:
Traian Băsescu: Mişcarea Populară nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei
Traian Băsescu spune cum va reacţiona dacă i se va oferi guvernarea

TAGURI: traian basescu, expertiza, incendiu, colectiv, nu, este, regula, nu, leaga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
04 Ian 2016

ERA IN REGULA CIND VENEA LA UMERI CRACI UDREA , LA TINE ?? SI FURAI CU EA ? ? DAR GINERI SI SOCRI CIND FURAU ? FITA BOTUX CU SPIONAJUL LA HREBENCIUCI ?
Random imageUltimele stiri


loading...