2019-03-22 04:27


Traian Băsescu, despre legea defăimării: Dragnea şi haita lui au înţeles că mediul on-line nu poate fi cumpărat

 |  11:55
Traian Băsescu, despre legea defăimării: Dragnea şi haita lui au înţeles că mediul on-line nu poate fi cumpărat

Traian Băsescu îl acuză pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că prin legea defăimării urmăreşte să pună sub control internetul. Preşedintele Mişcării Populare a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „Dragnea şi haita lui” au înţeles că mediul on-line, reţelele de socializare nu pot fi controlate sau cumpărate.

''Dragnea ştie că poate să cumpere cu bani şi favoruri unele televiziuni, radiouri, ziare naţionale sau locale la pachet cu destui «deontologi». Tot Dragnea şi haita lui au înţeles că mediul on-line, reţelele de socializare nu pot fi controlate sau cumpărate şi că acestea au devenit o alternativă viabilă la mass-media tradiţionale. Internetul este o alternativă care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat şi mai puţin manipulabil'', a scris Traian Băsescu.

Fostul preşedinte se întreabă dacă „Dragnea vrea să fim alături de China, Rusia, Iran, Siria, Turcia din punct de vedere al libertăţii de exprimare?''. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-10
Citeste si:
Liviu Dragnea: Legea demnităţii umane nu interzice presei să critice politicienii

TAGURI: traian basescu, lege, defaimare, dragnea, haita, mediu, online, cumpara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...