2018-11-18 23:39


Traian Băsescu: Fraţii ăştia musulmani care năvălesc în Europa nu au de apărat patria lor acolo?

 |  08:12
Traian Băsescu: Fraţii ăştia musulmani care năvălesc în Europa nu au de apărat patria lor acolo?

Traian Băsescu a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că atitudinea Uniunii Europene faţă de problema imigraţiei ar trebui să fie una ”dură”. Fostul preşedinte a susţinut că nu există temei legal pentru care un stat al UE să fie obligat să primească refugiaţi.

”Nu scrie în niciun tratat al Uniunii Europene că trebuie să primesc refugiaţi de peste tot de unde-s războaie. Aş mai întreba un lucru: fraţii ăştia musulmani care năvălesc cu hoardele în Europa nu au şi ei de apărat ţara lor, patria lor acolo?”, a afirmat Traian Băsescu.

Liderul PMP a mai spus că există riscul ca unor ţări să le fie repartizaţi refugiaţi mai greu de integrat decât alţii.

”Sunt lucruri pe care nu le poţi cere unei ţări dacă ea nu vrea. Dacă doamna Merkel a vrut să primească 1.000.000 de musulmani, e treaba Germaniei. Nu-mi repartiza mie ce ai primit tu sau după ce-i vezi care au carte, care nu, vii şi spui «ăştia care nu au carte, dă-i în România»”, a completat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: traian basescu, frate, musulman, navaleste, europa, apara, patrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA DIPLOMATIEI
10 Noi 2016

AICI AI DREPTATE , CU TOATE CA NU TE SUFAR
CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2016

REALITATEA E CU TOTUL ALTA...REFUGIATII SUNT PRODUSUL SECUNDAR AL INVAZIEI IRAKULUI SI AL AFACERLOR MAFIOTE CU PETROL...TOTUL E O GOLANEALA INVARTITA DE MULTINATIONALELE CU PETROL,IAR POLITICENII SUNT DOAR NISTE BLABLABLAAAA MARIONETE MINCINOASE...CINE A SPUS TRIMITETI REFUGIATII IN EUROPA?...PAI CHAR CONDUCEREA UE......ATUNCI SA CEARA BANI DE LA MULTINATONALELE CARE PROFITA DE PETROLUL DIN IRAK.....CE E ASA DE COMPLICAT
Random imageUltimele stiri


loading...