2018-12-18 19:20


Traian Băsescu: Ideea de a închide cluburile, greşită. Guvernul poate găsi o soluţie inteligentă

 |  09:58
Traian Băsescu: Ideea de a închide cluburile, greşită. Guvernul poate găsi o soluţie inteligentă

Traian Băsescu a precizat, marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că tineretul are nevoie de cluburi, iar prima reacţia a autorităţilor de a le închide este greşită. Fostul preşedinte s-a arătat convins de faptul că Guvernul va găsi o soluţie „inteligentă” în acest caz.

"Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacție a autorităților este să le închidă. Greșit. Plecând de la comanda socială, ele trebuie să existe. Soluția este finanțarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la Prima Casă. Dacă le vom închide cluburile, ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfârșitului de săptămână, mai ales iarna? Credeți că vor umple sălile de teatru? Nu vreau să-mi imaginez cât de riscante ar fi niște cluburi clandestine. Sunt convins că Guvernul României poate da o soluție inteligentă pentru prezent și viitor. Tinerii au nevoie de cluburi", a menţionat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: traian basescu, idee, inchide, club, gresita, guvern, gaseste, solutie, inteligenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
03 Noi 2015

HA HA...A APARUT IAR BISNITARUL-SECURIST DE-SIE DE LA ANVERS....O NOUA IDEE DE AFACERI CU POSETE VUITTON,CURVE DE PLESHKOI,DETURNAREA BANILOR PUBLICI CU MOTIVUL.."MODERNIZAM CLUBURILE"...CA DE OBICEI TOTI CEI CU CARE COLABOREAZA VOR FI INCULPATI PENTRU SPALARE DE BANI...
GURITA
03 Noi 2015

De acord cu crocodilul.Iar a aparut tartorul bisnitarilor ? Poate cumpara el dreptul de reparatii,precum ferma Nana,sa mai faca o bisnita,ca pe vapor ! Oare nimeni nu-l mai potoleste pe scarbavnicul asta ?
Random imageUltimele stiri


loading...