2019-01-16 18:32


Traian Băsescu îl laudă pe Dacian Cioloş: A avut curaj, e un om responsabil

 |  11:40
Traian Băsescu îl laudă pe Dacian Cioloş: A avut curaj, e un om responsabil

Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a afirmat marți, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că premierul desemnat Dacian Cioloș este "un om responsabil", deoarece a avut "curajul" să revină asupra a două nominalizări de miniștri.

"Este clar că premierul Dacian Cioloș nu putea să cunoască toată echipa. (...) Ce apreciez la Cioloș este capacitatea de a reveni. Gândiți-vă că un ministru cu o prestație sub orice critică ar fi fost desemnat de PSD într-un Guvern PSD. Vă asigur că, dacă primea votul PSD, nu se uita la realitățile publice. Premierul desemnat a avut curaj și decența să revină asupra a două nominalizări până acum, ceea ce arată că este un om responsabil", a precizat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că retragerea celor două propuneri de miniștri pentru Justiție și Sănătate denotp faptul că Dacian Cioloș vrea să aibă un Cabinet bun.

"Acest lucru pe mine mă impresionează", a completat Traian Băsescu.

Președintele MP a mai spus că programul prezentat de Dacian Cioloș nu poate fi acceptat ca un program de guvernare.

"Am convingerea că premierul Dacian Cioloș este capabil să preia semnalele publice și să îmbunătățească lucrurile. Sincer să fiu cred că aici a fost o eroare de management al timpului", a afirmat Traian Băsescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17
Citeste si:
Traian Băsescu: Doctor Ponta, mergi omule și te odihnește

TAGURI: traian basescu, lauda, dacian ciolos, are, curaj, om, responsabil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...