2018-12-10 02:37


Traian Băsescu: Klaus Iohannis şi-a respectat promisiunea dar gestul lui nu detensionează nimic

 |  07:59
Traian Băsescu: Klaus Iohannis şi-a respectat promisiunea dar gestul lui nu detensionează nimic

Traian Băsescu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis şi-a respectat promisiunea de a merge în Piaţa Universităţii, acesta fiind unul dintre cele mai dificile momente pentru şeful statului deoarece trebuie să dea la o parte cercul de protecţie.

”Angajamentul a fost în deplinit într-un moment optim: Piața cu doar câteva sute de oameni. Și-a respectat promisiunea și cred că a fost bine pentru că într-o astfel de împrejurare problemele de securite pentru președinte sunt majore. 99,9% sunt oameni de bună credință, dar oricând poate fi unul cu un cuțit, o sticlă, or măsurile de securitate erau necesare. Eu aș fi încercat să mai dau mâna cu câțiva oameni, dar le ceream să am acolo un microfon și o boxă și două cutii pe care să mă urc să le spun două vorbe. Nici eu nu aș fi stat mult”, a precizat Traian Băsescu, la B1 TV. 

Fostul preşedinte a mai spus că acesta este „unul din cele mai dificile momente pentru un președinte”.

„Este dificil fizic, îți face plăcere să vezi omul, dar fizic e un efort extraordinar mai ales dacă dai la o parte cercul de protecție. Gestul nu detensionează nimic, nici nu amplifică, dar se punctează că și-a ținut cuvântul”, a completat Traian Băsescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09
Citeste si:
Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii: Nu înclin spre alegeri anticipate

TAGURI: traian basescu, klaus iohannis, respecta, promisiune, gest, nu, detensioneaza, nimic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...