2018-09-24 12:45


Traian Băsescu: Liderii europeni te calcă în picioare zâmbind și cu papionul la gât

 |  08:15
Traian Băsescu: Liderii europeni te calcă în picioare zâmbind și cu papionul la gât

Traian Băsescu a declarat, marţi seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că România trebuie să transmită la Bruxelles că nu mai acceptă cotele de imigranți. Acesta a ţinut să precizeze că liderii europeni „te calcă în picioare zâmbind și cu papionul la gât".

Reacţia fostului preşedinte vine în contextul în care presa germană a scris că aproximativ o mie de bărbaţi proveniţi din ţări arabe şi nord-africane au agresat sexual şi au jefuit zeci de femei în centrul oraşului Koln.

”România nu are decât o singură soluție: să-și schimbe punctul de vedere și să susțină că nu acceptă strămutări de populație. Este și o cerință a Constituției. Ce am văzut la Koln s-a petrecut și în alte orașe unde sunt refugiați islamiști din statele musulmane și am convingerea că diferențele culturale vor face extrem de grea conviețuirea unui nunăr atât de mare de islamiști cu populația creștină de pe continentul european. Putem să spunem că refuzăm cotele așa cum Olanda spune ”nu veți intra în Schengen!”, deși acesta e un drept al nostru din tratate. Cum spune Olanda ”nu veți intra în Schengen!”așa și România spune ”nu mai primim cote!”. Noi avem un drept garantat prin tratat, iar Olanda spune verde-n față ”nu”, a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că „vor intra mai mulți refugiați decât în 2015 pentru că politicienii europeni au vorbit, dar nu au făcut nimic pentru consolidarea frontierelor”.

”Președintele României, ca responsabil legal al statului român, e cel care trebuie să meargă la primul Consiliu sau să notifice Bruxellesul că România nu mai acceptă cotele de refugiați. Poate să-l delege pe Ciolos să facă asta”, a subliniat Traian Băsescu.

Acesta a mai spus că liderii europeni „te calcă în picioare zâmbind și cu papionul la gât. Trebuie să se înțeleagă că e o poziție fermă și că există o linie roșie peste care un stat nu trece”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: traian basescu, lider, european, calca, picioare, zambind, papion, gat
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ZEXE
06 Ian 2016

Cam mult prea tarzie trezirea ex-ului apropo de comportamentul celor care se considera patronii Europei si, de peste 25 de ani, ii trateaza pe romani ca pe niste slugi prea-plecate asa cum a fost privit si fostul presh ...
PARADISUL CRACILOR
06 Ian 2016

Ba Piratule , te culcai si furai cu metresa de Udrea si tiganul de Cocos , taiai salari si acum faci pe patriotul
Random image



Ultimele stiri










Apa Nova

loading...