2019-01-17 13:08


Traian Băsescu: Mă aştept să îmi fie deschise 60-80 de dosare. Când am devenit preşedinte erau 700 de plângeri împotriva mea

 |  07:12
Traian Băsescu: Mă aştept să îmi fie deschise 60-80 de dosare. Când am devenit preşedinte erau 700 de plângeri împotriva mea

Traian Băsescu a declarat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că se aşteaptă să îi fie deschise 60-80 de dosare penale deoarece când a terminat mandatul de primar şi a devenit preşedinte împotriva sa erau 700 de plângeri. Fostul şef al statului a ţinut să precizeze că procurorul general, Tiberiu Niţu este „mult mai frământat" de casa din Mihăileanu decât de morţii de la Revoluţie.

Fiind întrebat dacă a fost redeschis dosarul penal privind achiziţia casei din Mihăileanu, Traian Băsescu a spus că nu ştie şi că află din presă, în fiecare zi, că a mai fost redeschis un dosar pe numele său.

"Dacă am încălcat legea, voi răspunde, dar eu sunt convins că am procedat corect şi respectând legile (...) Dacă instanţa va considera că Primăria şi eu am interpretat legea greşit, mă voi supune şi probabil voi reveni la starea de dinainte, nu mă voi opune", a afirmat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a mai spus că locuinţa din Mihăileanu este, de fapt, un bloc cu 12 apartamente, el cumpărând unul dintre acestea în calitate de chiriaş, în baza Legii 10/2001 privind regimul juridic al unor clădiri preluate în mod abuziv de regimul comunist şi care îi acorda dreptul de a cumpăra imobilul dacă acesta nu era revendicat, indiferent dacă mai avea sau nu o casă.

Fostul preşedinte ţinut să precizeze că Tiberiu Niţu este „mult mai frământat” de casa din Mihăileanu decât de cum au murit peste o mie de oameni la Revoluţie.

"Sigur, e mai importantă situaţia unui apartament decât cum au murit peste o mie de oameni la Revoluţie, în Bucureşti. E mult mai frământat domnul Tiberiu Niţu de casă decât de cum au murit oamenii la Revoluţie. Domnul Niţu, întâmplător, trăgea la Revoluţie", a afirmat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: traian, basescu, asteapta, deschide, 60, 80, dosare, devine, presedinte, 700, plangere, impotriva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
21 Mai 2015

De ce nu a spus de Nitu ca tragea la lovitura de stat in rev olutionari ca sa se faca lumina pina acum ca a avut timp 2 mandate
CROCODILUL FLAMAND
21 Mai 2015

ai calcat in picioare Romania,tradator scarbos;te-ai asociat cu toate lichelele mafiote,si ti-ai facut toate curvele ministri si miliardari de cumetrie;ai participat la toate jafurile astea impotriva Romaniei,si ai ingrasat conturile smekerilor de la Monaco,si asta deoarece ai crezut ca veti incepe un razboi mondial si nimeni nu va mai fi capabil sa faca ceva contra voastra,deoarece te credeai prea destept pentru "STUPID PEOPLE" Uite ca planurile voastre au ajuns la tomberonul de gumoi,si victimele voastre au ajuns judecatorii calailor,ce sa vezi,se cheama SURPIZA EMISIUNII... Situatia ta se cheama NOTA DE PLATA....asa ca scarpina-te prin buzunare...TOTUL SE PLATESTE JAVRA ORDINARA
ANALISTUL
21 Mai 2015

PROBLEMA BASESCULUI CU CASA DIN MIHAILEANU NU ESTE DACA PUTEA SAU NU PUTEA SA O CUMPERE CI DACA AVAND O ALTA CASA PUTEA SA O PRIMEASCA CA LOCUINTA DE LA STAT! ASTA MINTE MAI MULT DECAT RESPIRA.
Random imageUltimele stiri

loading...