2018-11-12 20:08


Traian Băsescu: Maia Sandu a pierdut cursa prezidențială sabotată masiv de presa pro-rusă

 |  11:05
Traian Băsescu: Maia Sandu a pierdut cursa prezidențială sabotată masiv de presa pro-rusă

Președintele PMP, Traian Băsescu, a precizat, luni, că Maia Sandu a pierdut alegerile prezidențiale fiind „sabotată masiv de presa pro-rusă” şi „lovită cu lașitate de Biserica ortodoxă rusă”, dar scorul obţinut de aceasta ne dă certitudinea că 48% din populația Republicii Moldova este proeuropeană și pro-România.

"Maia Sandu a pierdut cursa prezidențială. Sabotată masiv de presa pro-rusă, lovită cu lașitate de Biserica ortodoxă rusă, trădată de Partidul Democrat condus de Marian Lupu și oligarhul Plahotniuc, cu votanți aduși organizat și ilegal din Transnistria, lovită crunt de lipsa buletinelor de vot la secțiile de votare din Europa, Maia Sandu avea șanse minime să câștige. Dar scorul obținut de Maia Sandu ne dă o certitudine și anume aceea că 48% din populația Republicii Moldova este proeuropeană și pro-România", a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că trebuie continuată "politica de apropiere a moldovenilor de România".

"Să continuăm a acorda anual cele 5.000 burse pentru tinerii moldoveni și să accelerăm rezolvarea dosarelor de acordare a cetățeniei române pentru cei care solicită acest lucru. Dacă vom continua aceste două programe, cu certitudine în cinci, șase ani vom putea vorbi despre UNIRE. Până atunci, trebuie să continuăm s-o construim. Să ne gândim că în 2005 doar 3% din cetățenii Republicii Moldova erau unioniști și doar câteva procente mai mult erau proeuropeni. Progresul este fantastic și prin acest vot a devenit o certitudine", a completat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-14

TAGURI: traian basescu, maia sandu, pierde, cursa, prezidentiala, sabotata, masiv, presa, pro, rusa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
14 Noi 2016

BA QIOMBETE...DE CE NU CANDIDEZI TU LA TEL-AVIV.....IN LOCUL LUI NETANIAHU....TOVARASUL TAU DE ARME CU ARIEL SHARON SI VIKTOR BOUT.....ADNAN KHASHOGGI...SI MULTI ALTII CARE AVETI MILIOANE DE VIETI PE CONSTIINTA...TERORISTII "KUSHER" A SISTEMULUI KOMINTERNIST DIN MAFIA BANCARA A LUI BRUCAN,BORIS ELTIN,LEONID KRAVCIUK,KISSINGER,BRENT SCOWCROFT,BUSH,CHENEY,CLINTON,MADELEINE ALBRIGHT>>>>TOTI SUNTETI NISTE HIENE CU BOTURILE PATATE DE SANGE...BETI SANGE DE COPIL IN LOC DE APA...SATANE SCARBOASE.SA VA INGHITA IADUL HOITURLE IMPUTITE CAT MAI REPEDE...CA SUFLETE NU MAI AVETI DE MULT....LE-ATI VANDUT PE TREIZECI DE ARGINTI CA IUDELE TRADATOARE....VOI SI POPII FARISEI...SUNTETI DIAVOLII PLANETEI
Random imageUltimele stiri


loading...