2018-10-18 19:33


Traian Băsescu: Mişcarea Populară nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei

 |  07:53
Traian Băsescu: Mişcarea Populară nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei

Traian Băsescu a afirmat că îşi doreşte ca Mișcarea Populară să obţină un procent de 15-20% la alegerile locale din 2016. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că MP nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei.

"Îmi doresc 15- 20% pentru Partidul Mișcarea Populară la alegerile locale. În primul rând, acest lucru depinde de capacitatea organizațiilor locale, și depinde foarte mult de liderii locali, dacă deschid partidul sau nu. Dacă vor vrea să-l închidă pentru ei, va fi un eșec, dacă îl vor deschide, au șanse majore. Vom vedea la alegeri dacă au preluat semnalul”, a precizat Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Referitor la alegerea primarilor din primul tur, fostul preşedinte a spus că această lege este o eroare care provine din timpul mandatului său.

"Alegerea primarilor din primul tur este o greșeală care s-a făcut în timpul mandatului meu. Ca de altfel și votul uninominal, care a fost tot o greșeala. Iohannis, actuala majoritate parlamentară a avut ocazia să corecteza acest lucru. Votul uninominal l-au rezolvat, dar alegerea primarilor din primul tur nu", a precizat Traian Băsescu.

Fostul şef al statului a mai spus că liberalul Cristian Bușoi nu are nicio șansă la câștigarea locului de primar al Capitalei, în timp ce Nicușor Dan ar putea avea șanse în cazul în care ar avea o susținere politică.

"În ceea ce-l privește pe Bușoi, nu-i dau nicio șansă, oricât de multe eforturi politice și nepolitice se vor face pentru câștigarea alegerilor de către Bușoi. În ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, dacă va avea o forță politică care să-l sprijine, s-ar putea să poată câștiga. Dar deocamdată este prematur”, a opinat acesta.

Traian Băsescu a ţinut să precizeze că MP nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

" Ce vă pot spune cu certitudine este că MP nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei. Cu cine vom candida, vom vedea", a completat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04
Citeste si:
Traian Băsescu, despre expertiza privind incendiul din Colectiv: Ceva nu este în regulă şi nu se leagă
Traian Băsescu spune cum va reacţiona dacă i se va oferi guvernarea

TAGURI: traian basescu, miscare, populara, nu, ramane, afara, joc, primaria, capitalei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATE
05 Ian 2016

Nea BASE DE CE nu ai nici o aplecare spre a finaliza CANALELE BUCURESTI-DUNARE sau SIRET-BARAGAN, te poate ajuta si agronomul CIOLOS??? Asta asa pt a ramane si mata cu ceva pozitiv in istoria Ro ca in rest ai un statut vretabil de GROPAR remarcabil al Ro postcomuniste ca si ILESCU, CONSTANTINESCU sau JOHANNIS..
Random imageUltimele stiri

Bătălia Taxelor la Ploiești Acum 3 ore | (0)
Social


loading...