2018-09-26 11:59


Traian Băsescu: MP nu face alianţă înainte de alegeri. Nu vreau să aud de combinații

 |  14:46
Traian Băsescu: MP nu face alianţă înainte de alegeri. Nu vreau să aud de combinații

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că Mișcarea Populară nu face niciun fel de alianță înainte de alegeri. Preşedintele formaţiunii a ţinut să precizeze că nu vrea să audă „de combinații premergătoare alegerilor în vreo organizație”.

"Nu facem niciun fel de alianță înainte de alegeri, nu aș vrea să aud de combinații premergătoare alegerilor în vreo organizație, este esențial pentru noi să știm ce potențial avem. De asemenea, de la alte partide, în mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joacă la două capete, nu știu dacă vor avea succes în interiorul partidelor lor și încearcă să își întindă antenele și să aibă contacte cu organizațiile noastre, este frecventă situația, vă atenționez să nu vă păcăliți. Puneți-vă candidați, nu stați să așteptați să vedeți X-ulescu de la un partid sau altul dacă vine sau nu. Tipul acesta de joc este specific celor două partide mari", a afirmat Traian Băsescu, în deschiderea ședinței Colegiului Național al Mișcării Populare, transmite Agerpres.

Acesta a mai spus că MP rămâne deschisă pentru oameni noi.

"Nu vă păcăliți cu jocul pe care îl fac cei din partidele mari, care nu știu dacă vor fi acceptați pe lista de candidați sau nu. Sunt mulțumit de valul de înscrieri de oameni noi, chiar dacă aceasta înseamnă și lipsă de experiență. Nu o tratați dramatic, ci trebuie să ne asumăm și lipsa de experiență a multora dintre membrii de partid care au venit deciși să facă politică. Sper ca, la sfârșit, să putem anunța parte dintre candidații la funcțiile de primari de municipii, în funcție de ce o să stabilim împreună", a subliniat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-16
Citeste si:
REACŢIA lui Traian Băsescu despre liderul MP care îşi caută iubită

TAGURI: traian basescu, mp, alianta, inainte, alegeri, combinatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FLORINS
16 Ian 2016

Nu vi se pare ca il resucitati cam des si cam mult? Locul acestui Ametit este in alta parte!
DIANA
17 Ian 2016

Ma apuca damblaua de cate ori te vad si te aud stimabile depasit Basescu.Ma crucesc la varsta mea cum, madame Udrea la varsta ei a putut sa te accepte in..... "prezenta" ei.Ma gandesc cu durere ce o fi in sufletul doamnei Maria cand stie ca te duci la Elena. Si ma rog la Dzeu sa te duci dupa taticul meu si sa ai somnul lui linistit ca sa scape tara asta de un paranoic fost marinar .
PIRATU
18 Ian 2016

BASINESCULE in loc sa iti vezi de viata ta de LUP de MARE care nu are nimic comun cu VIATA SOCIALA A UNEI TARI, faci valuri pe uscat si asta dovedeste ca VOI ACOPERITII DIN POLITICA pe langa faptul ca ati DISTRUS ROMANIA mai vreti si statut de eroi. E posibil ca anul acesta sa aveti surprize mari chiar daca v-ati facut "STATUT de SFINTI" CE NU PUTETI FI BAGATI LA BULAU pt infractiunile deosebit de grave comise la adresa TARII. Mai mult de 50% din functiile publice centrale IMPORTANTE ale APARATULUI DE STAT sunt ocupate de voi TRADATORII de neam.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...