2018-12-10 15:49


Traian Băsescu: Nu am nimic pe conştiinţă prin care aş putea avea surprize cu DNA

 |  07:13
Traian Băsescu: Nu am nimic pe conştiinţă prin care aş putea avea surprize cu DNA

Traian Băsescu a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că nu are nimic pe conștiință care să îl îndrepte către gândul că ar putea avea surprize cu DNA. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că sunt destui oameni politici acuzaţi de procurori, iar în faţa judecătorilor dosarele sunt întoarse.

"În ce mă privește, vă asigur că nu am pe conștiință nimic care să mă îndrepte către gândul că aș putea avea surprize cu DNA, cum de altfel s-a dovedit în ultima perioadă că sunt și destui oameni politici care sunt acuzați de DNA și în fața judecătorilor dosarele sunt întoarse. (...) Dormi îngrijorat când ai ceva pe conștiință, altfel nu ai nicio grijă, dar în ziua de azi ți se poate întâmpla să te ia. S-a văzut cu Alina Bica și cu alții. M-aș putea gândi că procurorii, care au fost conduși într-o vreme în totalitatea lor și de doamna Kovesi, după ce au terminat dosarul Revoluției, dosarul Mineriadei, acum au tot efortul pe campania din 2009 care a avut ca obiectiv, printre altele, și Parlamentul cu 300 de parlamentari. Tot ce a fost legat de acea campanie prezidențială în paralel cu referendumul pentru Parlament unicameral și 300 de parlamentari se pare că este pus acum sub semnul întrebării, dar nu e pusă sub semnul întrebării uciderea a peste o mie de oameni la Revoluție, nu e pusă sub semnul întrebării mineriada din 13-15", a afirmat Traian Băsescu, întrebat ce părere are de noua cerere venită de la DNA pe numele Elenei Udrea.

Fostul preşedinte a susţinut că acest nou dosar al Elenei Udrea este modul Laurei Codruța Kovesi de a acoperi faptul că refuză să dea niște răspunsuri la câteva întrebări legate de prietenia cu Sebastian Ghiță și de teza de doctorat.

"Aici nu e numai o chestiune de înscenări, la doamna Kovesi este indiscutabil și o chestiune femeiască, funcționează total și răutatea feminină, asta v-o pot spune fără dubii", a completat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-13

TAGURI: traian basescu, nu, are, nimic, constiinta, surpriza, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMANIA
13 Oct 2016

Pana când mai este in libertate acest sef al mafiei basescu care a devalizat tara?Pana cand mai sunt in libertate jurnalistii mafiei de la b1 si rtv care promoveaza nonstop pe acest basescu si udrea organizatorii jafului national organizat?locul acestui tembel este la puscarie multi ani.
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
13 Oct 2016

Banditule , fita ce cauta cu mafiotul Italian in Cuba , pe bani statului . Iar in timpul asta taiai pensi si salari . Prafu sa aleaga de tine si curvele tele pisate .
CONSTANTIN
13 Oct 2016

PAI DACA NU AI PIC DE CARACTER, CUM SA AI CONSTIINTA ?
Random imageUltimele stiri


loading...