2018-12-10 04:28


Traian Băsescu: Nu exclud ca SRI să fi făcut pacea dintre Ponta şi Kovesi

 |  11:08
Traian Băsescu: Nu exclud ca SRI să fi făcut pacea dintre Ponta şi Kovesi

Traian Băsescu a declarat că nu exclude ca SRI să fi făcut „pacea” dintre Victor Ponta şi Laura Codruţa Kovesi înainte de numirea acesteia ca procuror-șef al DNA, în 2012. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că „frământarea” sa nu este plagiatul, ci dacă a fost vreo înţelegere.

"Nu exclud ca SRI să fi făcut pacea dintre Ponta şi Kovesi. Cotroceniul nu a făcut-o. În niciun caz. Nu a fost nicio înţelegere între mine şi Ponta pentru rezolvarea problemei Kovesi. Poate trebuie căutat la altă instituţie, dar nu la Cotroceni. Garantez. În toate luările mele de poziţie, frământarea mea nu e plagiatul ci dacă a fost o înţelegere. Ar fi odios să fi fost înţelegere între ei cât am fost eu suspendat. Şi a doua, era imoral dacă îşi făcea vizite cu Ghiţă între 2011 şi 2014. Deci ce ştie tot satul, nu ştie bărbatul. Şi Alina Bica era un om al echipei noastre şi Horia Georgescu de la ANI era la fel ca şi doamna Kovesi.", a declarat Traian Băsescu, potrivit știripesurse.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: traian basescu, nu, exclude, sri, face, pace, ponta, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN NATIONALIST ROMAN
08 Oct 2016

ESTI CEL MAI MARE MAFIOT SANTAJIST . AVEM CEA MAI TRADATOARE SECURITATE SI SERVICI FATA DE TARA . AU DISTRUS ECONOMIA , INDUSTRIA SI COLABORAT CU MAFIOTI STRAINI , BANCILE , INCLUSIV CU BANDITUL DE ISARTESCU .
ANONIM
08 Oct 2016

Considerati ca Traian Basescu se inscrie pentru "rolul" de "calomniator" daca nu poate proba ceea ce afirma ?
Random imageUltimele stiri


loading...