2018-12-18 22:06


Traian Băsescu: Nu vreau ca nepoţeii mei să trăiască într-o Europă islamizata

 |  07:53
Traian Băsescu: Nu vreau ca nepoţeii mei să trăiască într-o Europă islamizata

Traian Băsescu a afirmat că trebuie să limităm intrarea oamenilor din statele islamice în Europa pentru a stopa alertele și atentatele teroriste. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că el are trei nepoței şi nu vrea ca ei să trăiască într-o Europă islamizata care își pierde valorile creștine.

"Nu sunt unul dintre aceia care spun că năvălesc mii de turiști odată cu migrantii. în atacul de la Paris au fost identificați doi care au venit în septembrie-octombrie. Aceștia au fost utilizați, dar în mod cert mai sunt mulți alții. Categoric reprezintă un risc", a susţinut Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că el nu spune că refugiaţii „nu sunt oameni”, dar trebuie sa privim la aspectul terorist.  

"Eu nu spun că nu sunt oameni. Trebuie să privim la aspectul terorist. în cinci ani se vor găsi soluțiile de punere sub control și nu vom mai avea atentate pe teritoriul UE. Avem riscul pe termen lung. Eu am 3 nepoței. Nu mi-aș dori ca ei să trăiască într-o Europă islamizata care își pierde valorile creștine. Dacă menținem această politică de a fi casa în care să vină toți cei nemulțumiți de viața din statele islamice vom avea în fiecare an câteva milioane. Uitați-va la natalitate. Mulți dintre politicieni aduc asta că scuză. Procesul de islamizare al Europei va continua. Europa a intrat într-un război antiterorist", a subliniat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a ţinut să sublinieze că „ce facem noi, politicenii de azi, va avea repercursiuni pentru nepoții noștri din punct de vedere al păstrării culturii europene".

În opinia fostului preşedinte, soluţia este "limitarea drastică a accesului cetățenilor care vin din zona de conflict sau sărăcie către Europa”.

„Ei sunt furnizorii pe cele trei rute. Avem de rezolvat problemă teroristă. Franța s-a declarat stat în război, deci avem război în UE", a completat Traian Băsescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22
Citeste si:
Traian Băsescu: România îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi ţinta unui atentat terorist

TAGURI: traian basescu, nepotel, traieste, europa, islamizata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...