2017-01-22 07:58

POLITICA


Traian Băsescu: Platforma lansată de Cioloș e demagogică şi fără resurse

 |  07:54
Traian Băsescu: Platforma lansată de Cioloș e demagogică şi fără resurse

Traian Băsescu a declarat, marţi seara, că platforma România 100 lansată de premierul Dacian Cioloș este ''demagogică'' şi ''fără resurse''. Fostul preşedinte a susţinut că nu a văzut „ceva mai ridicol pentru cineva care vrea să fie prim-ministru”.

"M-am uitat pe această platformă, nu am văzut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea să fie prim-ministru. Este un decalog acolo, cu 10 principii. Le găsim... Intrați pe platforma politică a PPE și pe platforma politică a socialiștilor europeni și veți găsi toate cele 10 principii, exprimate mai mult sau mai puțin la fel", a precizat Traian Băsescu, la B1 TV.

Fostul preşedinte a mai spus că „Dacian Cioloș are o platformă de om politic”.

„Ori, într-o platformă de guvernare eu vreau să știu ce face cu prioritățile: educația, sănătatea, natalitatea — sunt trei probleme fundamentale fără de care România se scufundă peste 20 de ani. (...) Vreau să știu: partidele care vor guverna din decembrie își însușesc ce? Câți bani se vor aloca? (...) Mi-a servit o platformă politică. Demagogică, fără resurse. Gândiți-vă că această platformă este oglinda premierului. Premierul care are toată informația. Nu există om în România care să fi putut face o platformă de guvernare. El ar fi putut face o platformă de guvernare, nu o platformă politică, pentru că el nu este partid politic, Cioloș", a completat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: traian basescu, platforma, lanseaza, dacian ciolos, demagogica, fara, resurseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANONIM
19 Oct 2016

Demagog esti tu mai betivule .La puscarie cu tine javra ordinara .
COSTEL
19 Oct 2016

DUMNEATA CE AI FACUT? ...NUMAI RAU AI FACUT ACESTEI TARI...ACUM CRITICI...E USOR......AI UITAT CAND SPUNEAI SA NU INVETE COPII CA NICI DUMNEATA NU AU AI INVATAT SI AI AJUNS PRESEDINTE....AI UITAT CAND SPUNEAI PENSII SI SALARII NESIMTITE,, IAR ACUM PRIMESTI O PENSIE NESIMTITA...

Adauga un comentariu

Random image